AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 sürücüsü yayınlandı

@cnc

O hocam da yazar ama bende cevap vereyim.

Eski driver kullanmasının asıl sebebi kendi kullandığı sistemde stabil çalışması. Belki diğer sürümlerde hatalar alıyordur vs.

Maksimum performans diye bir şey yok. Nasıl desem ekran kartının güncel olması kartının için iyi ama ben kartı şu sürümde kullanayım FPS uçsun diye bir kavram yok.

Anladım hocam teşekkürler.

Geçen haftalarda beta olarak çıkan 24.2.1 sürücüsü bu gece herkes için yayınlandı.

Sürücü, Skull and Bones ve nightingale oyunlarına destek sunuyor. Ek olarak da yeni Vulkan uzantıları eklenmiş.

24.1.1 sürücüsünde bazı oyunlarda aşırı takılmalar oluyordu, şimdi ise bu takılma yaşatan oyunlarda iyileştirmeler yapılmış. Bayağı bir çözülen sorun da var.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

Geçen battefield 2042 yükledim RX 7800 XT ile oyun 5 FPS ve surekli kasiyordu sildim fixlenmişde simdi kim 100GB bir daha indircek.

O zaman bilenler sorumu cevaplasın. Polemik yaratmaya çalışan yok iki fikir alalım diyoruz.

O hep olan ses ekran kartından gelmiyor mu? Yabancı kaynaklara baktığımda genelde karttan geliyor demişler. Her zaman olmuyor bu sorun dün fazla fazla duyuyordum ve sadece sayfayı kaydırırken geliyor boştayken hiç yok.

Bu yaşadığın sorun benim önceki Sapphire Pulse RX 6800'ümde de vardı. Tarayıcıda sayfayı kaydırdığımda, fareyi oynattığımda vs. cızırtı geliyordu. Ayrıca kart aşırı fazla ısınıyordu. Kartı servise yolladım ve değişim kararı çıktı fakat ellerinde Sapphire Pulse olmadığı için XFX SWFT modelini yolladılar ve bu da benim için iyi oldu. Şu anki kartım sıfır ses çalışıyor ve soğutması çok çok daha iyi. Anlayacağın bu yaşadığın sorun yazılımsal bir sorun değil.

almayı planıyorumm ama bakalım

AMD RX 570 gerçekten güncelleme almacak mı ona göre almayı planlıyorum babamla.

24.1.1 de kalanlar üzgün maalesef 😭

AMD RX 570 de alır bence güncelleme belki 😭

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı