AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 sürücüsü yayınlandı

AMD kullanmak böyle bir şey mi?😶
Böyle. Millet önce deneyecek kurban arıyor, deneyimlerine göre de şans verip vermeyeceğine karar veriyor. 22.5 sürümünde kalıp ben burada iyiyim, sağ olun diyen bile var. 😀

AMD yıllardır bu işi başaramadı. Başardı dendiği iş de bu işte. Pek de olacak gibi gözükmüyor.

22.5 sürümünde kalıp ben burada iyiyim, sağ olun diyen bile var. 😀
Son sürüm ile arasında kayda değer hiçbir fark olmayınca aksine son sürümler bozuk olunca çok normal.

Anlam veremediğim koca şirkette kimse demiyor mu aga biz bu driver işini beceremedik napsak ?
Hala aynı tas aynı hamam devam, bitmek bilmeyen sorunlar devam ediyor.

NVIDIA'da böyle. :(
Nvidia kullandım hiç böyle abuk subuk basit hatalar görmedim olsa bile hemen güncellemeyle gideriliyor o hata amd kullanıyorsan aylar boyunca driver düzeltmesi yapacak diye bekle babam beklersin😅😅

Son sürüm ile arasında kayda değer hiçbir fark olmayınca aksine son sürümler bozuk olunca çok normal.

Anlam veremediğim koca şirkette kimse demiyor mu aga biz bu driver işini beceremedik napsak ?
Hala aynı tas aynı hamam devam, bitmek bilmeyen sorunlar devam ediyor.
Bana kalırsa sallamıyorlar pek hitap ettiği kesim el mahkum kullanan bir kesim

Böyle. Millet önce deneyecek kurban arıyor, deneyimlerine göre de şans verip vermeyeceğine karar veriyor. 22.5 sürümünde kalıp ben burada iyiyim, sağ olun diyen bile var. 😀

AMD yıllardır bu işi başaramadı. Başardı dendiği iş de bu işte. Pek de olacak gibi gözükmüyor.
Aynen öyle amd çoğunluğu sorun yaşayıp eski sürüm koşturuyor sorun yaşamıyorum diyende var ama şöyle birşey var Amd ekran kartlarını çok az kesim kullanıyor yine de böyle sorunlar yaşanması acayip.Başardı denilen şey işlemci kısmı ekran kartı tarafında getir götür yaparlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı