AMD Software: Adrenalin Edition 24.2.1 sürücüsü yayınlandı

Bende öyle bir sorun hiçbir zaman olmadı fotoğraflar uygulaması silinip tekrar kurulabiliyor bir silip kurun büyük ihtimalle ekran kartı ile alakasız durumdur performans açısından zaten düzeltilmesi gereken çok yolu var daha tam olarak bu gücü açığa çıkartamadılar sanırım en son tamamen baştan yazacaklar sürücüleri :D
Ekran kartı ile ilgili değilmiş haklsınız 👍
 
Bana güncelleme gelmemiş gözüküyor otomatik yüklemiş olabilir mi?
Düzeltme: Otomatik yüklemiş sorun yokmuş.
 
Son düzenleme:
Geçen haftalarda beta olarak çıkan 24.2.1 sürücüsü bu gece herkes için yayınlandı.

Sürücü, Skull and Bones ve nightingale oyunlarına destek sunuyor. Ek olarak da yeni Vulkan uzantıları eklenmiş.

24.1.1 sürücüsünde bazı oyunlarda aşırı takılmalar oluyordu, şimdi ise bu takılma yaşatan oyunlarda iyileştirmeler yapılmış. Bayağı bir çözülen sorun da var.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

Böyle markanın Allah belasını versin, hiçbir sürümde verim alamıyorum böyle kart ve sürücü mü olur ya param olsa satacağım gerçekten nefret ettim ya.

Böyle markanın Allah belasını versin, hiçbir sürümde verim alamıyorum böyle kart ve sürücü mü olur ya param olsa satacağım gerçekten nefret ettim ya.

Cidden nefret ettim kartı kırıp çöpe atacağım birazdan. Hiçbir oyuna giremiyorum, 15 tane sürüm denedim hiçbiri bir işe yaramıyor girdiğim oyunda siyah ekran yiyip reset atıyor sisteme driver siliyor tekrar DDU ile kaldırıp yüklemek zorunda kalıyorum .oldu dedikten 3 saat sonra yine aynı sorunu yaşıyorum .ya kasayı ya da ekran kartını tutup camdan aşağı atacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürüm indirilmez driverı silip 23.11.1 kurdum, 23.9.1'in setupı olan birisi atarsa çok memnun olurum onu bulamadım, bir de onu deneyeceğim.
 
Şimdilik Beta'da bulunan fare takılmaları gitti. Helldivers 2'de ise aynı beta gibi sorunsuz 40 dakika oynattı timeout falan gelmedi. Battlefield 2042 deneyemedim akşam denerim çünkü 24.1'de inanılma stuttering oluyordu, zaten beta ve Full 24.2 sürümünde bunun düzeltildiğini belirtmişler ancak AMD driver bu sonuçta denemek lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı