AMD vs Intel işlemci

MugetsuSSD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
4070 Ti Super veya 4070 Ti içeren bir PC almayı düşünüyorum. Fakat işlemcide karar veremedim maalesef. Intel mi? Yoksa AMD mi? Intel'in son zamanlarda işlemcilerinin ısındığı için gönlüm AMD'ye kaydı. Fakat bazıları ısınmıyormuş. Onlar hangileri? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba.
4070 Ti Super veya 4070 Ti içeren bir PC almayı düşünüyorum. Fakat işlemcide karar veremedim maalesef. Intel mi? Yoksa AMD mi? Intel'in son zamanlarda işlemcilerinin ısındığı için gönlüm AMD'ye kaydı. Fakat bazıları ısınmıyormuş. Onlar hangileri? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

i5 12400F kullanıyorum stok fanla Max 75 derece gördüm.

Merhaba.
Eğer sadece oyun oynicam oyunda verebileceği en iyi gücü versin diyorsan amdyi öneririm ama eğer oyundan ziyade çoklu çekirdek hizmeti sunan daha çok editör ve montaj gibi işlerle de uğraşacağım dersen intel öneririm ısı olarakta intel tercihimdir.

Merhaba.

Kesinlikle AMD işlemciler daha iyi. Intel de ısınmayı iyi bir soğutucu ile çözersiniz ama performans üzer.

Merhaba.

AMD'de kullandım Intel de Intel ısınma konusunda performans konusunda beni hiç bırakmadı.

@LinusFenrir 12400F besleyemez o kartı.

@MugetsuSSD Intel'in 13 ve 14. nesil sorunlu. Bütçeniz nedir işlemci için?

1700p soket anakartlara sürekli BIOS Update geliyor sorunlar çözülüyor bu sayede. Sıkıntılı sayılmaz o yüzden.

Kısacası AMD oyun perfomansına çok önem veriyor ama Intel'de boş değil.

Eğer sadece oyun oynicam oyunda verebileceği en iyi gücü versin diyorsan amdyi öneririm ama eğer oyundan ziyade çoklu çekirdek hizmeti sunan daha çok editör ve montaj gibi işlerle de uğraşacağım dersen intel öneririm ısı olarakta intel tercihimdir.
Yalnızca oyun oynayacağım.Onun dışında dizi veya film izlerim en fazla hepsi bu kadar.

Yalnızca oyun oynayacağım. Onun dışında dizi veya film izlerim en fazla hepsi bu kadar.

Intel öneririm ben şu an RDR2 GTA 5 yüksek grafikli oyunlarda fpsm sıcaklıklarim iyi AMD kötü demiyorum ama Intel'e göre çok ısınıyor ve stok fanla kullanirsan AMD'yi çok ses olur Intel al en ucuz ama kaliteli Snowman M200 çek rahatına bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı