AMD vs Nvidia DX12

DX 12 ile hangisi daha iyi?

• AMD

• nVidia

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

AMDcandır

Hectopat
Daha fazla  
DX12 ile hangisi ne kadar öne geçiyor? Asynchronous Computing'in nasıl etkisi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için hangi firmanın daha iyi olduğunu söyleyemeyiz. AMD'nin "Asynchronous Computing" teknolojisini her oyun kullanmıyor. Özellikle olaya tarafsız yaklaşmaya çalışan firmalar uzak duruyor. Şu an için sadece Ashes of Singularty kullanıyor diye biliyorum. Bu yüzden bu oyunda AMD, nVidia'ya göre daha fazla performans veriyor ve nVidia performans kaybediyor.

Asynchronous Computing desteklemeyen Tomb Raider'de ise AMD performans kaybederken nVidia performans kazanıyor son güncellemeler ile. Optimize özürlüsü Quantum Break'tan bahsetmiyorum. Önümüzdeki zaman diliminde Witcher 3 ve Tom Clancy's adlı oyuna da DX12 güncellemesi gelecek. Bunlarda Asynchronous Computing desteklemeyecek.
Onun haricinde nVidia Feature Level 12.1 desteklerken 900 serisinde, AMD 12.0'da kalıyor.

Zaman gösterecek hangisinin daha fazla performans verdiğini.

Ben hiçbir yerde Nvidia'nın performans kazanıp AMD'nin kaybettiğini görmedim.

Ben hiçbir yerde Nvidia'nın performans kazanıp AMD'nin kaybettiğini görmedim.
Demek ki yeterince araştırmamışsın.
Son güncellemeler ile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar cevap yazarken araştırarak yazarsanız çok daha iyi olur. Kimse varsayımlar ile donanım hakkında bilgi almak istemez.

Asynchronous Computing nedir?

Kesinlikle R9 390 daha güçlü bir kart. Ayrıca GTX 970 alsam CW sorununun çok az denk geldiği GALAX serisini tercih ederim. Hem daha ucuz, hem daha yüksek frekans değeri var.
Size katılıyorum. Sizinle iletişime geçmek için ne yapabilirim? Çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, bir forum arkadaşı olarak özel görüşebileceğimiz bir adresinizi verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…