NVIDIA vs AMD

NVIDIA vs AMD

• NVIDIA

Oy: 61 76,3%
  • AMD

Oy: 19 23,8%

• Oy verenlerin toplamı
    80
Neyse hocam, tamamen boşsunuz. Sizinle tartışmak gerçekten vakit kaybıydı. AMD fanboylarının bir kez daha akillanmayacağını anladım. İngilizce ve Almanca makale okuyarak bilgili olunmuyor onu da söyleyeyim.
Öyle bir olunuyorki, tahmin bile edemezsiniz. Sizde pek dolu değilmişsiniz. Kafanızın dikine gitmeye bayılıyorsunuz anlaşılan. Yukarıda yazdığım gibi fanboyluğun falan yaptığım yok. Makale de ne yazıyorsa ben onu okurum, zaten ben Intel CPU alınmaz diye bir kaide önünüze sunmadım. Tek çekirdek performansı açısından Intel'in çok daha önde olduğunu yazdım. AMD'de zıt şekilde çok çekirdekli performansının daha iyi olduğunu ve genel olarak AMD CPU'ların daha az mağliyet ile daha çok performans vaat ettiğini belirttim. Sitelerde de yazan budur. İyi akşamlar.

Öyle bir olunuyorki, tahmin bile edemezsiniz. Sizde pek dolu değilmişsiniz. Kafanızın dikine gitmeye bayılıyorsunuz anlaşılan. Yukarıda yazdığım gibi fanboyluğun falan yaptığım yok. Makale de ne yazıyorsa ben onu okurum, zaten ben Intel CPU alınmaz diye bir kaide önünüze sunmadım. Tek çekirdek performansı açısından Intel'in çok daha önde olduğunu yazdım. AMD'de zıt şekilde çok çekirdekli performansının daha iyi olduğunu ve genel olarak AMD CPU'ların daha az mağliyet ile daha çok performans vaat ettiğini belirttim. Sitelerde de yazan budur. İyi akşamlar.
Her dediğiniz çelişiyor hocam, isterseniz önceki mesajlarınızı okuyun. Intel genel olarak daha iyi, eğer kapsamlı bir araştırma yapsaydınız bunun farkına varırdınız.

Yazılım konusunda.
Teknoloji konusunda.(RTX ve DLSS gibi)
Oyun konusunda.
Saf güç.

Sizce hangi firma daha iyidir?

NVIDIA.
RTX 3090.
RTX 3080 Ti.
RTX 3080.
RTX 3070 Ti.
RTX 3070.
RTX 3060 Ti.
RTX 3060.
RTX 3050 Ti.
RTX 3050.

AMD.
RX 6900XT.
RX 6800XT.
RX 6800.
RX 6700XT.
RX 6700.
RTX 6600XT.

Şunu belirteyeyim. Fanboy kavgası olmasın biri gider NVIDIA'yı sever ve destekler biri gider AMD'yi sever ve destekler bu fanboyluk değildir sadece bu markayı sevmektir. Sevgilerle.:)

Daha önceden AMD ekran kartı kullanan biri olarak söylüyorum. Bilgisayarın başında oyun oynamaktan çok ekran kartının sorunlarını çözmek için oturuyordum. Çok fazla sürücü problemi var. NVIDIA aldığımdan beri uzun bir su dalışından çıkmış gibiyim.

Her dediğiniz çelişki hocam, isterseniz önceki mesajları okuyun. Intel genel olarak daha iyi, eğer kapsamlı bir araştırma yapsaydınız bunun farkına varırdınız.
Tamam hocam. Siz nasıl isterseniz, Intel manufacturers the best CPUs in all over the world!

Tamam hocam. Siz nasıl isterseniz, Intel manufacturers the best CPUs in all over the world!
İşte yanlışınız bu hocam, ben model olarak bakıyorum siz marka olarak. Evet, AMD'nin de Intel'den 3-4 tane f/p olarak daha üstün modelleri var ama Intel "genel" olarak daha üstün. Ben size bunu anlatmaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı