AMD vs NVIDIA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboys are coming. Gelmiş bile AMD Intel ne zaman geliyor
:D ?

1598266000924.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyi bu video ile açıklayabilirim diye düşünüyorum. Tarafımız her zaman F&P'den yana. :D

Gereksiz gönderi cidden burada sadece kavga çıkar en iyi marka diye bir şey yoktur bu kavganın bir diğeride Xbox PS tamam NVIDIA AMD'den üstün performans teknoloji yazılım olarak ama bu onun iyi oldugunu göstermez AMD'nin Ryzen saldırısını hatırlıyalım.

AMD'nin çok satan ürünleri F/P odaklı diye düşünüyorum. NVIDIA sanırım daha güçlü kartlar üretiyor her şekilde. Fakat işlemci tarafından bana kalırsa Intel'i geçti teknoloji konusunda, Intel'in sonraki adımını merakla bekliyorum. Ama hâlâ Intel fanıyım. 😇

Atma şu zehirli oku işte. Sonra buralar birbirlerinin görüşüne saygısı olmayan, bir markayı babasının malıymış gibi fanboy derecesinde savunan insanların kavgasına dönüşüyor. Konuya gelecek olursak benim görüşüm NVIDIA olacaktır. Kendimce sebebini açıklayayım. En son 15 sene önce FX 5200 modelini kullanmıştım NVIDIA tarafında. Onun haricinde bu zamana kadar fiyat performans ürünü olmasından dolayı hep AMD ekran kartlarını tercih ettim. RX 560 ekran kartı hariç kullandığım bütün AMD ekran kartlarında ufak tefek olsa da sıkıntılar yaşadım. Şu an RX 590 kullanıyorum. Aldığım güne lanet ediyorum. Ama artık RX 590 modeliyle aramda öyle bir bağ oluştu ki profil resmimi bile onu yaptım. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyi bu video ile açıklayabilirim diye düşünüyorum. Tarafımız her zaman F&p'den yana.
:D.

Bu adam aşırı AMD fanboyu videosu ciddiye alınmaya değmez videonun en başında belli zaten ne oldugu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı