AMD'nin ağustos ayında dünyayı sallayacağını biliyorum. Yeni kartları 9090 şimdiden 32 GB VRAM'a sahip olacağı söyleniyor. Bazı söylentiler 64 GB VRAM ile geleceği yönünde. Fiyat olarak NVIDIA'nın kartları gibi 2000 dolar seviyesinde olmayacakları kesin.
AMD'yi seviyorum çünkü insanları fahiş fiyat politikalarıyla bezdirmiyorlar. İnsanların Apple ve NVIDIA gibi firmalardan uzaklaştığını görmek çok güzel.
Bu arada kullandığım PS5 Pro çoğu NVIDIA ekran kartından daha ucuz olmasına rağmen çok daha iyi performans vermekte.
AMD yıllar önce yaptı bu antlaşmaları. Ayrıca o kadar da olacak elbette sonuçta AMD 2. sırada ki çip üreticisi hepsi de APU sistem.
Güncel liste derken neyin günceli senin hayal dünyanın mı? Daha AMD 5070 Ti'yi geçecek kart yapamıyor. Yüksek işlem derken AMD 3 yıllık 4090'ı geçememiş daha neden bahsediyorsun acaba. AMD direktörü açıklama yaptı amiral gemisinde rekabeti bıraktık diye. Daha bundan bile haberin yok.
Newbie gamer derken de herhalde konsol sahiplerinin newbie gamer olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Doğru diyorsun tak çalıştır yapıyorlar sonuçta ve konsollar içerisinde AMD sistem var.
Güncel liste atayım sana bak yeşil takımın 3 yıl önceki amiral gemisi ile AMD'nin 2025 amiral gemisi. Fanboylukta daha çok yol kat etmen lazım önce gerçekçi ol sonra fanboy olursun.
Büyük rekabet var gerçekten, AMD Radeon yazanlarda dizüstü ve APU sistemler yani masaüstü RX serisi değil. Tabii böyle olması tüketici için olumsuz durum.
Eki Görüntüle 2496360
Merhaba bildirim geliyorsa buraya mesaj atanlar gorur sanirim bir sorum olacak simdi ekran karti cikti fiyati belli birbirine yakin 2 sistem var şu an 5060 Ti 16 GB RX 9060XT 16 GB fiyat neredeyse ayni hangisini tercih etmeliyim render yazilim AI tarzi konulardada kullanilacak oneriniz varsa onu da atabilirsiniz. 37 38k maksimum 39 40 bile olmaz maalesef.
GameGaraj'da olan 5060 Ti sistem gayet iyi. 9060XT sistemler şu an pahalı eğer ~32K bandında düşerse alınabilir.
Bende onu almayi dusunuyorum kendimi zorlayip islemciyi yukseltmeye calismali miyim sence.
Gerek yok hocam. 9000 serisi hız olarak pek farklı değil sadece daha serin çalışıyorlar. 7500F-7600 en F/P işlemciler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.