AMD WattMan hatası devam ediyor mu?

@sweiss Hayır ben kartı aldığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece çift monitör kullandığım için kartın bellekleri tam frekansında çalışıyor boştayken bile. Ama herhangi bir zararını görmedim bunun da. Gördüğüm kadarıyla 20.2.2 sürümünden sonra sorunlar oldukça azalmış, ben şuan 20.7.2 kullanıyorum.

Neredeyse herkes tarihte kaldı dese bile halen bu hatayı alanlar var. Şu an popüler olan siyah ekran hatası mevcut. Yani tercih sizin. İyi araştırın ona göre hangi ürünü alacaksanız alın. Bu arada şunu belirteyim bu tarz sürücü kaynaklı hatalar marka model ayırt etmiyor. RX 590 ekran kartım ile yaşadığım sorunu RX 5700 XT kullanıcısı da yaşıyor. Yanlış anlaşılmasın amacım AMD ekran kartlarını kötülemek değil isteyen istediğini alır. Eğer konu sahibi AMD ekran kartı tercih edecekse kronik yaşanan problemlerden de haberdar olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video da adam 20.8.1 sürümünde kendi yaşadığı deneyimleri anlatıyor. FreeSync hariç 20.8.1'in çok iyi olduğunu söylüyor. FreeSync'i bir halledemediler.

@Serendipity üstünü sen tamamlayacak isen RTX 2070S alıcağım. 👾

Gigabyte Windforce bakıyorum ama ucuz olduğundan dolayı karta güvenemiyorum.

@Vorplody yorumun için teşekkürler.
Ben öyle bir şey olmaz diyenlere demiştim, alacakken tavsiyem en iyisini, en hatasızı alın bence. Sonradan hata yaşarsanız pişman olabilirsiniz.

Dipnot olarak da şunu eklemek isterim. Gigabyte Windforce ile Sapphire Nitro+ birbirine rakip kartlar değil. Nitro+ 5700XT’nin high end (tepe) modellerinden biri. Windforce ise Gigabyte’ın giriş seviye modeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı