AMD'den neden nefret ediyorlar?

Arkadaşım mi soru eki ayrı yazılır ama problemi kelimesindeki mi soru eki değil. Ayrıca kenar yumuşatma dışında hiçbir problemim var ne demek?
Yanlış yazmışım 'Kenar yumuşatma sorunu dışında hiçbir sorunum yok.' demek istedim,mi ekini doğru yazdığımı hatırlıyorum 'düzelt' tuşu başımı yaktı :D
 
Her ne kadar AMD kötülense de, R5 3600 (stok) işlemcim 10 dakikalık stress testinde 78 dereceyi geçmedi. Gigabyte 5700 XT Gaming OC ekran kartım ise, 20.4.2, 20.7.2 ve 20.8.3 driver sürümlerinde hiçbir siyah ekran, mavi yeşil zart zurt hatalar vermedi. Exodus, Crysis 3 gibi ekran kartı sömüren oyunlarda ise 75 (belki 76) dereceyi geçmedi. Kasam MB511. AMD'yi seviyorum. O da beni seviyor sanırım.
 
AMD GPU'ları seçici geçirgen hücre gibi. PSU, anakart BİOS'u, HDMI kablosu, Display port kablosu, sürücü seçiyor malesef. Evet bende bir 5700XT Nitro+ kullanıcısıyım fakat RTX 3000 serisi ve big navi GPU'lar yolda iken tavsiye olarak sunmuyorum. Ben sorun yaşamıyorum fakat bu kartlarda yaşanan sorunları görmediğim anlamına gelmiyor. Bu yüzden AMD GPU önermiyorum. Bunun adı hater ise evet bende bir haterim!
 
@Yararsız Üye ekran kartı piyasası böyle dersek yanlış olmaz.
cosu.setups-20200910-0002.jpg


Nvidia kendi ile savaşırken AMD bir yerden sonra bakıyor. Belki Big Navi ile gelişirler.

AMD'nin TR'de bu kadar popüler olmasının bir sebebi de bizim ülkemizde Nvidia'ya göre daha F/P olması.
Dolar-Euro bazında o kadar fiyat farkı yok ama TL olarak bakılırsa fark açılıyor.
 

Geri
Yukarı