Amumu tekrar bozuldu

Furkan17TR

Megapat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
6.245
Makaleler
5
Çözümler
37
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Evet arkadaşlar.

Ben ve benim gibi bronzdan çıkamayan arkadaşlarıma önerim, Amumu! Öncelikle, 3 farklı hesabım var, farklı amaçlar için kullandığım. Ama hepsinin ligi bronz. Ben bronz bir oyuncuyum. Yapacak bir şey yok. Alın yazısı... Fakat.

Amumu, sanki Sezon 11'in ilk zamanlarında olduğu gibi bozuk olduğunu hissediyorum. Size oynadığım bir hesaptan ekran görüntüleri atmak istiyorum:
Adsız.png

2.png

Dikkat ederseniz 56K hasarım var. Ama işin ilginci şu, bu Amumu tank. O maçta, oyun sonu 430 Zırhım var ve karşıda 1 tane AP vuran şampiyon var. 4 Tane AD'ler. Beni kimse durduramıyor 5 kişinin arasına girince. Bu şekilde bütün maçların tek tek ekran görüntüsünü atıp zamanınızı almak istemiyorum. Ama tüm maçlar bu şekilde. En yüksek hasar ya bende, ya da kamplayıp kastırdığın bir koridorumda.

Amumu'nun gang mekanikleri çok iyi. Basit şampiyon. Tank. Sadece Q ile aralarına girip W'yu açıp R tuşuna basmanız gerekiyor. Yapmanız gereken şey ise sadece farm. Farm yaptıkça güçleniyor, bozuluyor bu karakter.

Bu arada bu kadar çok ölmemin sebebi, benim kötü oynamam değil, takımımın beni takip etmemesi. Bronz-Demir oyuncularda harita takibi "pek" olmadığı için, kafasına SS atmadan bir şeyler görmüyor. Olsun. Yapacak bir şey yok. Sırf Amumu oynayarak 1 seviye atladım, Bronz 3'den Bronz 2'ye, bugün 1'e çıkacağım. Yatırım tavsiyesidir.

Unutmadan, Master Yi banlamanızı öneririm.

Dipnot: 1 kaybettiğim maçı da İrelia bilerek feedledi. Bayağı, adamların kulesinin alına gidip öldü 8 kere. Overfeed bir Kassadin ile Warwick'e karşı yapabilecek pek bir şeyiniz yok. 6/21. Bu gibi oyuncuların ailesine de sabırlar diliyorum.
 
Amumu karşında oynamayı iyi bilen biri varsa çöp çar. Asıl bozuk çar Evelynn.
Amumu'ya karşı counterplay yok ki?
Karşındaki adamlar bronz olduğu için sana bozuk gelmiş olabilir, Kraken almış Vayne oynamayı bilmiyorlarsa bu Amumu bozuk demek değildir.
Amumu'nun o kadar attığı kitle kontrol sonrası takımı Vayne'i kesemiyorsa sorun Amumu'nun takımında, Amumu'da değil.
 
Tatlı ve güçlü bir çar. Ultisini iyi kullanınca oyunu çevirtebiliyor. Gümüş 1 37 Winle Gold 3'e sadece 14 Win ile çıktım. Şu an çar 51 Win ile Gold 3 8lp. Ceza yediği için ve çalıştığım için kasmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı