Anadolu lisesi mi yoksa meslek lisesi mi tercih edilmeli?

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bu sene liseye geçeceğim ama hala Anadolu lisesimi yoksa meslek lisesimi karar veremedim. OBS ile gireceğim OBS puanım ise 81,76 beğendim 1-2 okul var. Onlarda 79 ve 77 ile alıyor meslek lisesi ise 68 ile alıyor yazılımcı olmak istediğim için iş garantisi istiyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Merhaba ben bu sene liseye geçeceğim ama hala Anadolu lisesimi yoksa meslek lisesimi karar veremedim. OBS ile gireceğim OBS puanım ise 81,76 beğendim 1-2 okul var. Onlarda 79 ve 77 ile alıyor meslek lisesi ise 68 ile alıyor yazılımcı olmak istediğim için iş garantisi istiyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Anadolu lisesi.

OBS değil OBP'dir doğrusu. Ben Anadolu'ya gidiyorum ama sana şunu ikrar edebilirim, sağlık meslek gibi liseler 10.sınıftan staj vb. şeylere başlıyorlar. Sen mesleğe gideceksen 12.sınıfta başlayan bölümleri seç. Okulun yakın olmasına çevresine dikkat et, ben Anadolu'dan memnunum ne yalan söyleyeyim, sadece sorular sınavlar vesaire bir tık daha zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı