Anadoludan meslek lisesine gidilir mi?

Efe Türkyılmaz

Centipat
Merhaba. Anadolu lisesinden meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi ne diyorsunuz biraz bilgi verir misiniz? Dersler daha mı ağır? Anadolu'dan gittikten sonra pişman olmak istemiyorum. Bölüm olarak bilişim düşünüyorum 10. sınıfım.

Merhaba. Anadolu lisesinden meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi ne diyorsunuz biraz bilgi verir misiniz? Dersler daha mı ağır? Anadolu'dan gittikten sonra pişman olmak istemiyorum. Bölüm olarak bilişim düşünüyorum 10. sınıfım.

Dersler aksine PC bilgin varsa pek ağır gelmez ama 12 de staj ağırlıklı sene geçireceksin.

Dostum açıkça söyleyim sana meslek lisesinde meslek öğrenmek diye bir kaide yok nereden biliyorsun diye sorarsan ilk 2 senem bilişim okudum zorbalıklar sınıfın düzensizliği hocalar desen ona keza, tabii senin okulunda farklı olabilir ancak bence kal derim gitmek istediğin bölüm otomobil vb. bir bölümse de çıraklık yapabilirsin bu senin için daha iyi olur sana tek git diyebileceğim yer sağlık meslek olabilir şu zamanda.

Bu tamamen gideceğin okula ve sana bağlı bir durum. Eğer lisede okurken düzenli olarak hem AYT hem derslerime çalışırım diyorsan bence git. Burada yorum yapan çoğu kişi Meslek Lisesinde okumamıştır bence.

Eğer bu alanda kendimi geliştiririm, üniversiteyi de bu alanda okurum diyorsan inanılmaz bir temelin olur. Üniversiten de daha verimli geçer.

Bu tamamen gideceğin okula ve sana bağlı bir durum. Eğer lisede okurken düzenli olarak hem AYT hem derslerime çalışırım diyorsan bence git. Burada yorum yapan çoğu kişi Meslek Lisesinde okumamıştır bence.

Eğer bu alanda kendimi geliştiririm, üniversiteyi de bu alanda okurum diyorsan inanılmaz bir temelin olur. Üniversiten de daha verimli geçer.
Meslek lisesi bitirdim. :)

Temel falan alamaz. Meslek liseleri kreş gibi yer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı