Daha fazla
- Meslek
- Memur
Konuyu hortlatayım aynı hata bende de var ve Müşteri hizmetleri ile görüştüm bir kaç kez . Ramlerden birini çıkarınca ışık söndü ama mhz tabi değişti. Biosa girdim mhzyi yükseltyim 5600e çektim ve 2.yi taktım.Gene ışık yanmaya başladı ayrıyeten monitör bilgisayar açılırken geç açılıyor Asus tuf diye bi yazı sadece biosa gireceğim de çıkıyor deyse direk Windows açılıyor ama geç açılıyor.
Asus Tuf B760M Plus Wifi DDR5 Anakart kullanıyorum. Bu beyaz VGA ışığı nası kapanacak eski kartımda hiç bir sorun yoktu yeni karta geçtim bu sorunla uğraşıyorum Çözen yokmu
Sorunu çözdünüz mü benim sistemde gıgabyte B450m s2h modeli vardı hiç hir sorun yoktu msı B550m pro vdh wifi modelini aldım bu sorunla karşılaştım2025 yılının ilk mesajıyla konuyu hortlatmanın gururunu yaşıyorum
Bu olayı internette araştırmadan önce, monitörü açıp bilgisayarı çalıştırdığım zaman sorunun olmadığını kendi deneyimimle çözmüştüm. ASUS PRIME H610M-K anakartımın üzerinde ışık olmamasından ötürü bu durumu power ışığının sürekli kapanıp açılması ile gösteriyordu. Bilgisayarı yeniden başlatıp sorunu gideriyordum. Yeni bir anakart satın aldıktan sonra ( ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D5) bu sefer anakart üzerindeki ışıklarla kendini gösterdiğini gördüm. Anakartı teknik servise gönderin demelerini anlayamadım. Ortada bir bug var ve firmanın bu bugdan haberi yok sanırım, anakartımı yeniledim yine var yine var. Bios güncel olmasına rağmen sorun hala giderilebilmiş değil. Bilgisayarın kullanımına etki eden bir durum olmuyor ama kasanın içinde yanan o ışık baya bir can sıkıyor.
Maalesef. Şuan için sorunun çözümü, ışık yanmaması için bilgisayarı açmadan önce monitörü açmanız gerekiyor.Sorunu çözdünüz mü benim sistemde gıgabyte B450m s2h modeli vardı hiç hir sorun yoktu msı B550m pro vdh wifi modelini aldım bu sorunla karşılaştım
Merhaba,ASUS TUF X570 anakartımın üstündeki VGA LED'i arada sırada yanıyor, nedeni nedir? Toplarken bir şeyi yanlış bağladımda anakart bir uyarı mı veriyor acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.