Android için en iyi antivirüs programı

Bir şey değildir. Merak etmeyin. Android'de virüs olsa böyle olmaz. Nadiren de olsa uygulamalarda bozulma olabiliyor. Bir şey yok bunda. Sıfırladım diyorsunuz, daha n'olsun?

Ben yalnızca lazım olduğunda Nox Cleaner indirip işimi görüp siliyorum. Bakabilirsiniz.

Bir şey değildir. Merak etmeyin. Android'de virüs olsa böyle olmaz. Nadiren de olsa uygulamalarda bozulma olabiliyor. Bir şey yok bunda. Sıfırladım diyorsunuz, daha n'olsun?

Ben yalnızca lazım olduğunda Nox Cleaner indirip işimi görüp siliyorum. Bakabilirsiniz.
Peki şey neden virüs girdi sanıyorum yani dediğim gibi telefonu sıfırladım instagrami kurdum girdim reels ekranında gri bir yazı çıktı virüs deilmidir yani

Virüs olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Eğer bildirim olarak telefonunuza virüs bulaştı diyorsa sahtedir tamamen para tuzağı sizden telefon numarası falan ister. Google bildirimlerini kapatarak çözebilirsin.

Gerek yok Google ile Chrome'u devre dışı bıraksın onun yerine kiwi browser yüklesin uBlock Origin eklentisini kursun kurtulur.

Gerek yok Google ile Chrome'u devre dışı bıraksın onun yerine kiwi browser yüklesin uBlock Origin eklentisini kursun kurtulur.
Kaanka Google falan girmedim indirme yapmadım sadece telefonu sıfırladım kurdum instagram WhatsApp indirdim instagrama girdim video izlemek için karşıma ekrana gri bir yazı çıktı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı