Android mi iOS mu?

Makalende kullandığın emojiler çok rahatsız edici dostum. Okuma isteğimi öldürdü, bazı yazılar kocaman bazı yazılar küçücük. Bir sonraki makalende bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim.

Makalende kullandığın emojiler çok rahatsız edici dostum. Okuma isteğimi öldürdü, bazı yazılar kocaman bazı yazılar küçücük. Bir sonraki makalende bunlara dikkat etmeni tavsiye ederim.
4 emoji 2 satır. O emojiler de insanların verdiği cevapların Komikliğini temsil ediyor.

IOS'u anca kullanan anlar kanka Android'den geçtim bir daha dönmem(10binlik Samsung'tan 70binlik cihaza geçti) Apple kalitesi başka Android 2 seneye kasar
Çok sıkmadı mı bu saçmalıklar, amiral gemisi Android kullanmayan kimse iPhone daha iyi diyemez. Derse de bahane belirtemez. iPhone kötü demiyorum ama son 3 senedir Samsung Apple'ı solladı. Çünkü Apple zaten insanlar bizi özellik için değil kesin daha iyidir diye alıyor diyerek ürün üretmeye başladı. Fark ettiyseniz Samsung Exynos kullandı Exynos 2400 kötü olmamasına rağmen İnsanlar bir sürü kez eleştirdi Çünkü kullanıcı alırken özelliklere bakıyor, Samsung ne kadar Apple gibi boşlamış olsa da hala diken üstünde. Çünkü Samsung kullanıcısı en küçük bir sorunda başka bir markaya geçiyor ama Apple kullanıcısı her şekilde sorunları göz ardı edip başka markaya geçmiyor. Yoksa Apple'da severim. İyi markadır rekabet canlandırır. Son 3 senedeki boşlamışlığı rağmen milyonlarca satması Apple'a Ben zaten çalışmayan telefon satsam Android'i geçerim mantığı yaratıyor ki haklı da Apple kullanıcısı o kadar sabitleşmiş ki iPhone 16 Pro Max 1000 mAh batarya(2saat ekran süresi) 10 MP giriş seviyesi kamera, MediaTek Helio G99 seviyesinde işlemci kullansa yine milyonlarca satar Android'i geçer. Hatta dokunmatiği olmayan tuşlu telefon yapsa arkaya elma logosunu koysa yine S Ultra serisinden fazla satar. Yani Apple kullanıcısı telefonu değil logoyu satın alıyor

Android sistemini özgürlüğü sebebiyle daha çok seviyorum fakat hiçbir Android cihaz 15 Pro ve Pro Max akıcılığının sürekliliğine sahip değil. Android tarafında en çok yaklaşan 2 cihaz OnePlus 12 ve 24 Ultra şu anda. Bazı uygulamalarda kaydırırken farkı hissetmek mümkün.

İşte bende bunu diyorum, şuanki insanlarda Apple köleliği var. Herşeyi Apple'dan olsun istiyor.
15PM yerine S24U var (Oyun performansı için ROG8 veya BS veya RM9 da alınabilir) MacOS günlük kullanımsa sorun yok ancak Performans konusunda M3 chipset 4080mobili yenemiyor RTX 6000'i karıştırmıyorum bile. iPad yerine S9U var.

@the world is yourss somut deliliniz var mı? Saf Android'çi değilim ama siz kanıtlanamadıkça da inanmam. Zira ben size kanıt sundum.

@the world is yourss Aynı test keşke 15PM için de yapılsaydı da sonuçları gösterebilseydim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca etkinlik bölümüne atlıyor yani, benim 3060ti bile etkinliğe atlayınca 20FPS'lere düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…