Android Telefon İçin Antivirüs Programına Gerek Var mı?

Gerekli olduğunu düşünmüyorum hocam.

PC kullanımında ilk senemiz değil ne de olsa.

Özellikle mobil platformda bir faydası olmadığına inandığım bir programı neden kurayım?

Diğer AV karşıtlarını bilmem ama kendi adıma bunun bir macera arayışı olmadığının altını çizerim.

Telefonumda mümkün olduğu kadar az uygulamanın bulunması konusunda titizlik gösteriyorum.

Her neyse.

Ben bir zarar görmedim diyorum, siz göreceksiniz diyorsunuz.

Dijital kâhinlik yapmayın lütfen.

Gerekli olduğunu düşünmüyorum hocam.

PC kullanımında ilk senemiz değil ne de olsa.

Özellikle mobil platformda bir faydası olmadığına inandığım bir programı neden kurayım?

Diğer AV karşıtlarını bilmem ama kendi adıma bunun bir macera arayışı olmadığının altını çizerim.

Telefonumda mümkün olduğu kadar az uygulamanın bulunması konusunda titizlik gösteriyorum.

Her neyse.

Ben bir zarar görmedim diyorum, siz göreceksiniz diyorsunuz.

Dijital kâhinlik yapmayın lütfen.
Baba anlamadım ben seni ya. Çok bilgilisin herhalde bu konularda o yüzden mi ? AV karşıtı gibisin. Virüs gibi adamsın.

:D Bu nasıl bir yorum yahu?

Kullanın kardeşim kullanın. :D

Herkese AV tavsiye ediyorum. :D
Hocam ne bileyim bu kadar diretmenizden ötürü şaşırdım. Genelde burda takılan arkadaşlar AV kullanıyolar gördüğüm kadarıyla. Siz böyle yorumlarda bulununca şaşırdım. Umarım AV kullanmadığınıza pişman olmazsınız. :D

Bu %1 kudretinde bir temkin. Yıllardır AV'siz kullanıyorum ve hiçbir dezavantaj yaşamadım.
Hocam herkes sizin gibi bilgili değil ki adam müzik indireyim derken onlarca virüs indiriyor reklamla :p

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı