Ani vücut güçsüzleşmesi

Berke Metin

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2017
Mesajlar
715
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır vücudum sanki ağır bir hastalığa yakalanmışım gibi aşırı güçsüz bir halde. Bunu fark etmem ilk olarak akşam saati yağmurlu bir günde eve dönerken sağ göğsümde yaşadığım ağrı ile oldu. Belki üşütmüşümdür dedim üstelemedim. Daha sonrasında spordayken bu güçsüzlüğü fark ettim ve normal çalıştığım kilolarda gene yapmaya çalışırken hafif dirseğimi incittiim. 2 gün sonrası da bacak çalışırken ağır girdiğim squat sonrası sağ dizimin arka tarafında bir ağrı oluştu. Baktım olacak gibi değil her antrenmanda bir yerimi sakatlamaya başlıyorum 4 günlük bir ara verdim. Dün de bu ara bitti ve aynı şekil göğüs gününe gittim. Sonrasında da nasıl olduysa dizimin önüne sanki iğne batırıyorlarmış gibi bir acı başladı ve olmaması dileğiyle birlikte menisküs yırtığı belirtileri gösteriyor. Ekstradan yeni kontrol ettirmeme rağmen hiçbir sıkıntı yok fakat diş ağrıları da berbat bir halde.

Konu biraz fitness'a kaydı üzgünüm ama en iyi sağlık durumunu oradan anlatabilirdim gibi geldi. Özetle 2 yıldır hiç sakatlanmamışken bir anda düzgün formda ve her zamanki ağırlıklarla yapmama rağmen her antrenman bir yerimin sakatlanmasına sebep oluyor. Vücudumda hastalık hali gibi bir dayanıksızlık var. Son birkaç haftadır belki zihinsel yorgunluk ve strestendir diyeceğim ama cidden garip. Devam etmesi durumunda el mahkum bir doktora görünmem gerekecek fakat burada öncesinde böyle ani bir güçsüzleşme durumu yaşamış olan varsa tavsiye almak için yazmak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Ben yaşadım ama durumum bir tık farklı. Artık iğne mi battı acilde yoksa vücut sıvısı ya da kandan mıdır nedir hepatit antikorları düştü. 8 9 kilo verdim ampul kıramıyordum bile. 7 24 şekerim düşüyordu vs. Ne kas kaldı ne derman. Şeker yüklemesi yapıyordum her gün, ilaç vs düzeldi sonra. Dahiliyeye git kan değerlerine bakılsın.
 
Ben yaşadım ama durumum bir tık farklı. Artık iğne mi battı acilde yoksa vücut sıvısı ya da kandan mıdır nedir hepatit antikorları düştü. 8 9 kilo verdim ampul kıramıyordum bile. 7 24 şekerim düşüyordu vs. ne kas kaldı ne derman. Şeker yüklemesi yapıyordum her gün, ilaç vs düzeldi sonra. Dahiliyeye git kan değerlerine bakılsın.

Geçen ay birçok değerimi ölçtürmüştüm, folik asit ve D vitamini değerlerim sadece düşük çıkmıştı. Ondan beri ilaç kullanıyorum ama tekrardan baktırmam gerek sanırım dediğiniz gibi hocam teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı