- Makaleler
- 1
Neden minecraft? GTA V v.b daha iyi grafikli bir oyun yapsanız çok daha hoş durabilir.
Neden Minecraft? GTA V vb daha iyi grafikli bir oyun yapsanız çok daha hoş durabilir.
Bence eskide kaldı, ve bunları artık siteler de yapabiliyorsunuz.En yaygın olan buydu.
Benden daha iyisin sanırım. Ben TF2 animasyonları yapıyorum. Animasyon programı olan Source filmmaker ile yaptım fakat yapım aşamasında bile iyi sistem gerekiyor. O yüzden pek gelişemedim.
Videonun amacını sormayın.
Bence eskide kaldı, ve bunları artık siteler de yapabiliyorsunuz.
Ben Eylül 2018'den beri ilgileniyor olmalıyım. Fakat iyi ekran kartı olmadığı için çalışma kamerasını 1.1FPS ile oynattığım oldu. Bu yüzden gelişemedim ve patates oldum.Evet sanırım hocam. Ben 7 aydır sanırım bu işle uğraşıyorum
Yani şimdi ayıp olacak ama leş gibi.
Eleştiri kabul etmeyeceksen başlamadan bitir ne yapayım kötü işte herşeye iyi deseydik kötü şekilde devam edeceksin.
Leş değil diyorsun da diğerlerinden farkları yok ki.
Ben de geçen yıl eğlence amaçlı Minecraft animasyonları yapıyordum o yüzden yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu 5 10 saniyelik animasyonlar 5 10 saatte yapılıyor. Benimkilere göre çok daha iyi senin animasyonların. Black plasma studios diye bir kanal var onların animasyonlarından fikir alabilirsin (karakter animasyonları kamera açıları vs.). Bence sonraki animasyonlarını seri şeklinde yap bir senaryo olsun 20 25 saniyelik bölümlerle paylaş.
eleştiride fikrinizle beraber sebep ve geliştirme önerileri olur. Eleştirinin bir adabı olur, ama ı karşıdaki kişinin gelişmesini sağlamaktır. Kelime seçimi ve üslup çok önemlidir. Sizinki eleştiri değil olsa olsa “laf etme” olabilir. Yaptığınız lüzumsuz, kırıcı yorumu “eleştiri” gibi çok önemli bir değer ile bir tutup savunmanız da oldukça komik.
Konu sahibine: Elinize sağlık. Ben oldukça keyif aldım, gözüme rahatsız edici gelen, abartılı bir hareket olmadı. Animasyon yapım süreci hakkında pek bilgim yok, gördüğümüz her şeyi siz mi hareketlendiriyorsunuz, yoksa oyun içi hazır animasyonlar da var mı içlerinde? Özellikle en ufak kol hareketini bile siz ayarladıysanız bence gayet başarılı.
İleriye dönük ilk önerim, ufak senaryolar, hikayeler yazarak onların animasyonunu oluşturmanız olabilir. Örneğin ikinci videodaki savaş animasyonu bu açıdan iyiydi, kamera biraz fazla hızlı bir savrulma hareketi yaptı, o biraz başımı döndürdü sadecebalta fırlatmalı animasyonda baltanın geliş açısı da biraz garipti.
İkinci önerim de zaman buldukça kendi model ve çizimlerinizi kullanmak olabilir. Ancak bu, verdiğiniz emeği aşırı arttırır galiba.
Neden Minecraft? GTA V vb daha iyi grafikli bir oyun yapsanız çok daha hoş durabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.