Anime çizgi filmdir

Anime sizce çizgi film midir?

• Evet

Oy: 55 72,4%
  • Hayır

Oy: 21 27,6%

• Oy verenlerin toplamı
    76
Olabilir. Çizgi film olduğunu o '' Otaku '' dediğin tipler öğrenmek zorundalar. 22-23 yaş ve üzeri anime izleyen insanlar bile kendilerine dalga geçilmesin diye çizgi film olduğunu kabul etmiyorlar. Bunda utanılacak bir şey yok izleyebilirler ama gerçeği değiştiremezler.
Niye ki? Doğru besbelli olduktan sonra neden bunu herkese zorla kabul ettireceksin ki? Bırak isteyen ne düşünürse düşünsün. Önemli bir konu değil.

Arkadaşlar lütfen Anime başlığının Wikipedia üzerindeki yabancı ve Türkçe versiyonlarını karşılaştıralım. Anime'yi Çizgi film olarak görmenizi doğru bulmuyorum çünkü kendi içerisinde birsürü kategorilere ayrılıyor ve bunlardan sadece birkaçına çizgifilm diyebilirsiniz. Fark ettiğiniz gibi Türkçe başlıkta hiçbir kaynak bulunmamakta fakat İngilizce olan kaynakta 144 adet kaynak bulunuyor. Artık doğruluğunu siz anlayın. Türklerin sanırım Anime'ye karşı garip bir tutumları var ve çizgifilm saymaktan zevk alıyorlar. Size saygım sonsuz en azından düzgünce tartışıyoruz fakat @147472 arkadaşımızın söylediği +18 içerik olayı beni biraz sinirlendirdi. Anime izleyen herkes +18 içerik izliyor olacak diye bir şey yok. +18 kategorinin Türkiye'de biraz popüler olması yüzünden bunu genellemen ve herkese böyle demen kesinlikle yanlış bir davranış.

Arkadaşlar lütfen Anime başlığının Wikipedia üzerindeki yabancı ve Türkçe versiyonlarını karşılaştıralım. Anime'yi Çizgi film olarak görmenizi doğru bulmuyorum çünkü kendi içerisinde birsürü kategorilere ayrılıyor ve bunlardan sadece birkaçına çizgifilm diyebilirsiniz. Fark ettiğiniz gibi Türkçe başlıkta hiçbir kaynak bulunmamakta fakat İngilizce olan kaynakta 144 adet kaynak bulunuyor. Artık doğruluğunu siz anlayın. Türklerin sanırım Anime'ye karşı garip bir tutumları var ve çizgifilm saymaktan zevk alıyorlar. Size saygım sonsuz en azından düzgünce tartışıyoruz fakat @147472 arkadaşımızın söylediği +18 içerik olayı beni biraz sinirlendirdi. Anime izleyen herkes +18 içerik izliyor olacak diye bir şey yok. +18 kategorinin Türkiye'de biraz popüler olması yüzünden bunu genellemen ve herkese böyle demen kesinlikle yanlış bir davranış.
Onu düzeltmelisin bence.

Bilginin doğruluğunu tartışmaya gelmedim. Bende izliyorum kimin çizgifilm deyip dememesi umrumda da değil. Ama lütfen vikipedi örneği verecekseniz ingilizce versiyondan verin. Türkçe versiyonun bazı konularında yalan yanlış şeyler düzeltilmemiş ve ya aşırı tartışmalı konular olabiliyor.
Kısacası türkçe vikipedi bir kaynak olarak sunulamaz.
Sonunda anlayabilen birisi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı