Anime konuşalım ve tartışalım

Horimiya animesinin OVA' sı 6 bölüm gösteriliyor MAL sitesinde ama Türkanime 3 bölüm sunmuş ve final demiş. Bilgisi olan var mı?

Harikadır. Ben çok severek izledim. Favorilerim arasındadır.
Bölümlerin süresini bilmiyorum sitedeki ama belkide bölümleri ikişer olarak atmışlar 1 2 3 diye
 
Arkadaşlar çok sıkıldım. Bir konu açayım dedim. Beraber izlediğimiz animeler hakkında, okuduğumuz mangalar hakkında sohbet edelim biraz dedim. Güncel olarak ne izliyorsunuz, okuyorsunuz? İzlediklerinizden en sevdiğiniz anime nedir?

Ben şu an Kimetsu no Yaiba'nın mangasını okuyorum. Anime olarak Boruto ve My Hero Academia 3. sezon izliyorum.
Tate No Yusha en güzel başlangıç animesidir. Change My Mind.
 
Tate No Yusha en güzel başlangıç animesidir. Change My Mind.
Değildir. Isekai janrasına giriş yapmak isteyen birisi Log horizon, SAO, Konosuba izledikten sonra Tate no yuusha, Grancrest senki, Arslan senki, Overlord, No game no life gibi animelere kayabilir.
 
SAO yu alt tarafa indirip Re:zero yu alsak daha iyi gibi sanki
SAO olmasaydı Re zero olmazdı. Isekai'nin atasıdır kabul etmesende. İlk çıktığında herkes seviyordu fakat son 4-5 yılda mevsim başı 10-15 tane isekai anime çıktığı için herkes SAO'ya suç atmaya başladı. Ve SAO hala devam ediyor saçmalık yani. Benim için SAO ilk 2 sezondur.
 
Sao olmasaydı re Zero olmazdı. Isekai'nin atasıdır kabul etmesende. İlk çıktığında herkes seviyordu fakat son 4-5 yılda mevsim başı 10-15 tane isekai anime çıktığı için herkes Sao'ya suç atmaya başladı. Ve sao hala devam ediyor saçmalık yani. Benim için sao ilk 2 sezondur.

Sao bende izledim tüm sezonları dahil hikaye dediğiniz gibi 2.sezonda bitmeliydi hala suyunu çıkarmaya devam ediyorlar malesef yeni filmi de yolda ama sao yu başlangıç olarak izleyip izlememek o kadar önemli değil bence bir şey ilk çıktı diye iyi olmak zorunda değil ama fikrinize saygı duyarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı