Tate no yuusha no nariagari ve tensei shitara slime dattaken animelerindeki farklı objeleri özümseyerek onlardan yeni güçler elde etme fikri çok güzel geliyor. Bu tarzda bir anime arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tate no yuusha no nariagari ve tensei shitara slime dattaken animelerindeki farklı objeleri özümseyerek onlardan yeni güçler elde etme fikri çok güzel geliyor. Bu tarzda bir anime arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
İzledim teşekkürler.![]()
Boku no Hero Academia Full HD izle
Günümüzde gecen anime de özel güçleri olan süper kahramanlar vardır. Ancak bunlara özenen hiçbir gücü olmayan bir çocuğun süper kahraman akademisine kayıt olması ve sonrasını konu alır. Animasyon aksiyon macera türünde 25 dk ortalama süreye sahiptir. 2020 yılında Türkiye'de popülaritesi artmıştır.dizilla.co
Pişman olursan buradayım güzeldir.
Hepsini izledim teşekkürler.My Hero Academia, Kimetsu no Yaiba, Jujutsu Kaisen.
Steins; gate.
Kanata no astra.
Bunny girl senpai.
+Arifureta: From commonplace to world's strongest (karakter canavarları yiyerek güçleniyor.)
+Bofuri: I don't want to GET hurt, so ı'll Max out my defense (bu anime = tate no yussha + arifureta + sao)
+Charlotte
Bu önerdiğim 3 anime güç özümseme/çalma... şeklinde anakarakterlerin güçlendiği animelerdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.