Anime önerisi

flowl3x

Hectopat
Tate no Yuusha no Nariagari ve Tensei Shitara Slime Datta Ken animelerindeki farklı objeleri özümseyerek onlardan yeni güçler elde etme fikri çok güzel geliyor. Bu tarzda bir anime arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Tate no yuusha no nariagari ve tensei shitara slime dattaken animelerindeki farklı objeleri özümseyerek onlardan yeni güçler elde etme fikri çok güzel geliyor. Bu tarzda bir anime arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Nagataro diye birtan e izlemiştim. İlk izlediğim animeydi.

Pişman olursan buradayım güzeldir.

+Arifureta: From Commonplace to World's Strongest (karakter canavarları yiyerek güçleniyor.)
+Bofuri: I Don't Want to Get Hurt, So I'll Max Out My Defense (bu anime = tate no yussha + arifureta + SAO)
+Charlotte
Bu önerdiğim 3 anime güç özümseme/çalma... şeklinde anakarakterlerin güçlendiği animelerdir.

Steins;Gate
Kanata no Astra
Bunny Girl Senpai

Pişman olursan buradayım güzeldir.
İzledim teşekkürler.
My Hero Academia, Kimetsu no Yaiba, Jujutsu Kaisen.
Hepsini izledim teşekkürler.
Steins; gate.
Kanata no astra.
Bunny girl senpai.

Kanata no Astra'ya bakarım teşekkürler.
+Arifureta: From commonplace to world's strongest (karakter canavarları yiyerek güçleniyor.)
+Bofuri: I don't want to GET hurt, so ı'll Max out my defense (bu anime = tate no yussha + arifureta + sao)
+Charlotte
Bu önerdiğim 3 anime güç özümseme/çalma... şeklinde anakarakterlerin güçlendiği animelerdir.

Charlotte dışındakileri izlemedim bakarım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı