Anime önerisi

Selamünaleyküm animelerin hepsini kontrol ettim ve izleme listeme aldıklarımı yazayım dedim.

1- danganronpa: Kibou no gakuen to zetsubou no koukousei the animation (danganronpa: The animation)
2- kuro no shoukanshi (Black Summoner)
3- re: Creators.
4- shikkakumon no saikyou kenja (the strongest Sage with the weakest crest)

Çok fazla anime "ecchi, harem ve ısekai" olduğu için 1-2 ısekai aldım harem ve ecchi izlemediğim için maalesef hiçbirini almadım. Önerileriniz için teşekkürler daha aksiyon ve gizem tarzı anime önerileriniz varsa alabilirim.

Danganronpanın oyunlarına da bakabilirisniz :) 1. oyun animeyle aynı ama diğerleri oyunlardan farklı (animenin 2. ve 3. sezonunu bir bölüm bir bölüm izliyorsunuz). Daha fazla öneri için bakmam lazım.

Hemen bakalım.

Kuroko no Basket : maalesef basket sevmiyorum.

Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e: izledim.

Vinland Saga: Tadından yenmez unutmuşum bunu.

Code Geass: Lelouch of the Rebellion: çok fazla serisi var sıkılır mıyım bilmiyorum.

Solo Leveling: Listemde var.

Teşekkürler.

Hemen bakalım.
Kuroko no Basket : maalesef basket sevmiyorum.
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e: izledim.
Vinland Saga: Tadından yenmez unutmuşum bunu.
Code Geass: Lelouch of the Rebellion: çok fazla serisi var sıkılır mıyım bilmiyorum.
Solo Leveling: Listemde var.
Teşekkürler.
Rica ederim. Youkoso jitsuryoku listende izledim diye işaretlemişsin demek ki yanlış yazmışım. O zaman Oregairu animesine bakabilirsin.

Rica ederim. Youkoso jitsuryoku listende izledim diye işaretlemişsin demek ki yanlış yazmışım. O zaman Oregairu animesine bakabilirsin.
Hocam azıcık listeme baktıysan romantik ve aşk konularından nefret ettiğimi Yofukashi no Uta puanımdan gayet anlaşılabilir. Benim gibi yüksek puanlı bir listeye göre baya düşük bence başka gurme tercihlere açığım. Özellikle bu sene geçen sene çıkan animelerden çok haberim yok. Listeniz varsa da bakmak isterim.

Hocam azıcık listeme baktıysan romantik ve aşk konularından nefret ettiğimi Yofukashi no Uta puanımdan gayet anlaşılabilir.
Sadece 1 animeye verdiğin puandan romantizm ve aşk animelerini sevmediğini nasıl düşüneyim. Animeyi ne açıdan beğenmediğini de not kısmına yazmamışsın nerden bilebilirim? Ayrıca listene baktım AZICIK baktıysan anlardın gibi bir şey demen üzdü açıkçası beni. Yofukashi no Uta animesini ben bitiremedim bile yıllardır duruyor on-hold'da bu demek değil ki romantizm animesi sevmiyorum.

Asıl sorun eski bir konuymuş tarihe bakmadan direkt öneri yapmam benim hatam.

Youkoso Jitsuryoku animesini yanlış yazdığım için izlemedin sanıp önerdim. Solo Leveling olarak aratınca listende çıkmıyor japonca adını girince çıktı yani listene bakarak öneri yapmıştım ama olsundu.

Benim gibi yüksek puanlı bir listeye göre baya düşük bence başka gurme tercihlere açığım. Özellikle bu sene geçen sene çıkan animelerden çok haberim yok. Listeniz varsa da bakmak isterim.
Burayı tam anlamadım yüksek puanlı liste derken yüksek puanlı animeleri izliyorum mu demek istedin tam anlayamadım. Listeme ben gene bırakayım da bu aralar yeni animeleri pek izleyemiyorum. Bakmak istersen aşağıya bırakıyorum.

Sadece 1 animeye verdiğin puandan romantizm ve aşk animelerini sevmediğini nasıl düşüneyim. Animeyi ne açıdan beğenmediğini de not kısmına yazmamışsın nerden bilebilirim? Ayrıca listene baktım AZICIK baktıysan anlardın gibi bir şey demen üzdü açıkçası beni. Yofukashi no Uta animesini ben bitiremedim bile yıllardır duruyor on-hold'da bu demek değil ki romantizm animesi sevmiyorum.

Asıl sorun eski bir konuymuş tarihe bakmadan direkt öneri yapmam benim hatam.

Youkoso Jitsuryoku animesini yanlış yazdığım için izlemedin sanıp önerdim. Solo Leveling olarak aratınca listende çıkmıyor japonca adını girince çıktı yani listene bakarak öneri yapmıştım ama olsundu.

Burayı tam anlamadım yüksek puanlı liste derken yüksek puanlı animeleri izliyorum mu demek istedin tam anlayamadım. Listeme ben gene bırakayım da bu aralar yeni animeleri pek izleyemiyorum. Bakmak istersen aşağıya bırakıyorum.

Bu mesaja nasıl alındınız yarmayın ya. Neyse yanlışlıkla üzdüysek veya kırdıysak kusura kalmayın.

Listenizden Afro Samurai gördüm direkt PTW koydum güzel bir şeye benziyor. Tavsiye olarak listenizi lütfen koyu renk yapmayı düşünün flash yemiş gibi oldum girince.

Son düzenleme:
Hocam azıcık listeme baktıysan romantik ve aşk konularından nefret ettiğimi Yofukashi no Uta puanımdan gayet anlaşılabilir. Benim gibi yüksek puanlı bir listeye göre bayağı düşük bence başka gurme tercihlere açığım. Özellikle bu sene geçen sene çıkan animelerden çok haberim yok. Listeniz varsa da bakmak isterim.

Gurme tercihlere açığım diyen birisinin romantizm ve aşk temalarını izleyememesi garip bir çelişki ama neyse. Gurmenin ne anlama geldiğini açıklamama gerek yoktur herhalde böyle bir durumda kral ben bunları izlemiyorum diye önceden belirtmek lazım ki gurmeler ona göre önersin sana bir şeyleri yoksa millet sana romantizm önerince de kızmamak lazım. Çünkü gurmeler her alanda her şeyi tüketirler ve en iyilerini de reklam yaparlar her yerde paylaşırlar sen spesifik bir şey istemiyorsan onu belirtirsin arama yaparken de bunu filtrelersin gelmesin diye değil mi millet senin malına bakınca romantizm izleyip izleyemediğini anlamak zorunda değil. Bunu önceden belirtmen gerekir.

Farkındayım mangaları animelere tam uyarlamadıklarına ama dediğim gibi manga okumayı sevmiyorum. Çok merak ettiğim bir seri veya animesi artık çıkmayacak bir seri olduğunda okuyorum. Şu an da MyAnimeList'te 2 tane manga okuyana rozet verdikleri bir etkinlik için mieruko-chan serisini okuyorum. Diğer seriyi daha düşünmedim eğer manga önermek istiyorsan aşağıdaki linkteki mangalardan güzel olduğunu düşündüğün bir tanesini önerirsen tatlı olur.

Naruto'yu zaten izledim Boruto'yu da izlemeyi planlıyorum. Başka önerileriniz varsa açığım.

Borutoyu sıfır beklentiyle izle çünkü gerçekten başarısız bir yapım.

Gurme tercihlere açığım diyen birisinin romantizm ve aşk temalarını izleyememesi garip bir çelişki ama neyse. Gurmenin ne anlama geldiğini açıklamama gerek yoktur herhalde böyle bir durumda kral ben bunları izlemiyorum diye önceden belirtmek lazım ki gurmeler ona göre önersin sana bir şeyleri yoksa millet sana romantizm önerince de kızmamak lazım. Çünkü gurmeler her alanda her şeyi tüketirler ve en iyilerini de reklam yaparlar her yerde paylaşırlar sen spesifik bir şey istemiyorsan onu belirtirsin arama yaparken de bunu filtrelersin gelmesin diye değil mi millet senin malına bakınca romantizm izleyip izleyemediğini anlamak zorunda değil. Bunu önceden belirtmen gerekir.
Öncelikle romantizm ve aşk temasını izlemeyi sevmiyorum genellikle izlemiyorum da gurme tercih istememle aşk ve romantizm sevmem arasında bir ilişki göremedim. Aşk ve romantizm izleyeceğime 1 saat taşa bakmayı tercih ederim genelde. Daha önce de belirtmiştim aşk ve romantizm sevmediğimi. Siz kendinizi tanıtacağınızı söyleyip sadece yaşınızı ve ODTÜ'de okuduğunuzu yazdığınızı söylediğim bir yazı var o mesajın etkisiyle direkt böyle bir mesaj yazdığınızı düşünüyorum.

Borutoyu sıfır beklentiyle izle çünkü gerçekten başarısız bir yapım.
Bu konuda haklısınız Boruto Gerçekten kötü ve rezalet bir yapım. O mesajdan sonra izlemiştim ve gerçekten karakterlerin oturup harcandığını seyrettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı