Anime önerisi

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1.928
@poyriho YouTube'dan VN izleme hatasına bende bir ara düşmüştüm ama daha yapmayın :D. Cidden hiçbir şey hatırlamıyorsunuz. Mahoyo ve Tsukihime'yi mümkünse tekrardan PC'den kendiniz oynayın. Tsukihime'de özellikle Ciel Route'unu fazlaca unutmuşsunuzdur. Roa kısımları genel nasuverse için birçok detay içeriyor. Ayrıca evet tsukihime gerçekten muazzam ve OG Tsukihime'yi de okumuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, Red garden daha da muazzam olacak. Tsukihime'yi 2000'lerde efsane bir VN yapan Near-Side Route'ları değil Far-Side (Akiha + Hisui + Kohaku) Route'larıdır. Birçok şey değiştirilip eklenecek. Hani OG'de en kötü route olan, çoğu kişinin uyuyakaldığı Ciel Route'u bile şu anda Remake ile Nasu'nun yazdığı en iyi şeylerden birisi durumunda. OG'de iptal edilen Satsuki route'u da Red Garden'da gelecek. Resmen bütün Tsukihime fanları olarak Nasu'nun Red Garden'i çıkarmasını bekliyoruz. r/Tsukihime'de bir sürü teori postu var. Bakabilirsiniz fena şeyler olacak Red Garden'da.

Mahoyo animesi kısmında ise inanın bende onu bekliyorum. Ama ufotable, demon slayer zaten para basarken mahoyo ile riske girmek istemiyor sanırım. Al sana demon slayer'dan nefret etmek için bir neden daha. Umarım bu yıl ilkbahar veya yaz gibi gelir. Daha fazla bekleyemem :D.

Ayrıca tsukihime animesi mi? Tsukihime'nin animesi yokki :): There is no Tsukihime anime.
Ben okursam PS4 den okumayı düşünüyorum Tsukihimeyi. bizim ülkemize (ps4 olarak yani) daha yeni geldi oyun ve inanılmaz pahalı. o kadar para vermek de istemiyorum. dolar olarak da almak bana pek doğru gelmiyor o yüzden steamden belki alırım belki almam. dediğiniz red garden a da yine dediğiniz subredditten bir bakayım. (ve evet Ciel route izlerken cidden sıkılmıştım normalde skiplemem böyle şeyleri ama birazını skiplemek zorunda kaldım.)

cidden mahoyo nun bu kadar geçe kalmasının sebebi demon slayerdır zaten. VN de animasyonları çok çok güzeldi animesi çıkınca ordaki görselliği düşünemiyorum. hocam teşekkür ederim bu konuda bilgilendirdiğiniz için gece eğer unutmassam red garden a ve atılan teorilere bakarım.

ve evet tsukihime nin animesi yoktur.💀

@poyriho Tsukihime'yi bir switch emülatörüyle korsan olarak oynayabilirsiniz. Hatta ben öyle yapmanız taraftarıyım zira resmi çeviriyi şahsen hiç beğenmedim. Japonca konuşmaları anlıyorum ve belli ki bu çeviri japonca çevirisi değil amerikan birisi için yapılmış bir çeviri. Farkı ise şöyle anlatayım, örneğin akiha'nın shiki'ye nii-san demesi yerine çeviride direkt ismi "Shiki" demesi gibi. Bunun derinlerde daha da büyük yanlışları var fakat şimdi hatırlamıyorum. Ve ben böyle şeylere takarım :D. Şahsen ben switch emülatörü + tsukihimates patch'i ile oynanması taraftarıyım. Çok daha keskin bir japonca çevirisi var. Emülatörü ise Windows 11'i rahat kaldıran herhangi bir PC 60FPS rahat oynatabilir öyle söyleyeyim :D. Mahoyo'da böyle bir sıkıntının olmadığını da belirteyim.

Bir de okumadıysanız OG Tsukihime okuyabilirsiniz. Tabii aşırı eski olduğunu belirtmemde fayda var. Karakter eksikliği de mevcut, örneğin Noel ve Mario gibi karakterler yok. Fakat birçok eksiğe rağmen plot'u muhteşem bir yapım. Umineko ve Higurashi'nin yazarı Ryukishi'yi VN sektörüne attıran seri Tsukihime'dir. Eğer far-side route'ları merak ediyorsanız kesinlikle okuyun. Far Side route'ları Tsukihime'yi efsane eden route'lardır. Red Garden'da zaten birçok şey değiştirilecek. En azından tecrübe olur ve Nanaya Shiki'yi görürsünüz :D.

Ppnin tsukihimeden olduğunu anladım zaten ama sorayım dedim.

Mahoyo ve tsukihime ikisi de benim en sevdigim vnler. İkisine de YouTube'dan bakıp bitirmiştim ama şu an hiçbir şey hatırlamıyorum dersler yüzünden bir ara bir daha dönüp bakmayı planlıyorum.

Mahoyo cidden aşırı estetik. Ana karakteri de çok çok güzel ve benim favorilerimdendir. Keza tsukihimeden arcueid gerek lore gerek karakter anlamında benim baş tacımdır. Tsukihime hikaye olarak da muazzam bence. Mahoyonun animesini bekliyorum ama hala daha 2.bir trailer haberi yok ona yanıyorum. Tsukihimenin de bir remake animesi yapılmalı (animesi var zaten biliyorsunuz dur ama çok kötü animesi)

Solo Leveling 2. Sezon 9. Bölüm izle - SezonlukDizi yeni bölümü gelmiş hocam keyifli izlemeler.

İlk 9 bölüm Jonathan'ın pek de merak ettirici olmayan hikayesi zaten. Ondan sonra sarmaya başlar.

Eki Görüntüle 2435702
Şu aralar merak ettiğim tek Shounen olması yetmiyormuş gibi en sevdiğim şarkılardan biri olan November Rain’e de bir gönderme mevcutmuş yazın kesinlikle izleyeceğim kendisini

Şu aralar merak ettiğim tek Shounen olması yetmiyormuş gibi en sevdiğim şarkılardan biri olan November Rain’e de bir gönderme mevcutmuş yazın kesinlikle izleyeceğim kendisini
November Rain daha Part 9'da ve animesi yok.
Bir de ilk 5 part Shounen ancak sonrası Ultra Jump oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı