Animecileri sevmiyorum

Her ne zaman oyunuma nicklerinde sama veya uchiha mıdır sasuke midir nedir öyle şeyler gelse, hep her şeyi ben çok biliyorum kafalarındalar, yaptıkları muhabbetler genelde tarzı, kötü oyunculardır, kendilerini oyunlarda hep iyi sanan ama en kötü oynayan tiplemelerdir, az önce 3 aydır oynamadığım LoL'e girdim ve karşıya umut sama diye birisi gelmiş, çocuğa vurmak için elini acıtmak istemezsin öyle bir tip, evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım. Kendilerini çizgi hayatta sanıp her şeyi kolayca elde edebileceklerini sanıyorlar, benim gibi sevmeyen tayfa çünkü ile başlarsa mutlu olurum. Linç edecekler kendilerini hiç yormasın ben direkt göz ardı edeceğim.

Çocuklarınızı; cemaatlerden, tarikatlardan, imamhatiplerden ve animelerden uzak tutun.

Hayat insanları küçümsemeyeceğin kadar büyük, insanlık senin aklını veremeyeceğin kapsamlı ve düşünceler senin edemeyeceğin tecrübeler kadar ileri seviyede. Hiçbir ırkı,kesimi veya hobiciler sevmemeyi nefret haline getiremeyecek kadar hiçsin bu hayatta. Sana uymayan, sevmediğin kişileri engellemek yapabileceğin tek şey ama tanıdığın belirli bir kesimle herkese nefret duymak bi asalaklıktır bu psikolojik bi rahatsızlık sen sevmeyi bilmezsen hiçbi insanın sevilecek yönünü görmediğin gibi kendin de sevilmeyip daha da nefret dolarsın sevgilier.

Animeler çizgi filmdir, bense çizgi film izlemeyi seviyorum. Kitle gram umurumda değil. Beni sevmemende gram umurumda değil. Fakat çocuğunu uzak tutacağım diye çocuğuna yazık etme. Annem, babam ben anime izliyorum diye bana kızıyorlar düşünesi yerleşmesin çocuğun aklına. Eğer yerleşirse, ya daha çok izler ve sevmediğin kitleye dönüşür, yada izlemez fakat bu tarz konularda takıntılı bir çocuk olur.

Kendimden biliyorum. Babam koca bir lise dönemi boyunca bana psikolojik olarak eziyet etti anime izliyorum diye. "Ne zaman büyüyeceksin? Vücudunuz büyüyor ama aklınız büyümüyor! S*lak s*lak şeyler izliyorsun, bir türlü olgunlaşmadın!"... Bu da beni onun söylemlerine karşı git gide duyarsız hale getirdi. Önceden bir şey söylediğinde alınıyordum, söylediklerini ciddiye alıyordum. Şimdi aramızdaki samimiyet ölmüş halde. Birlikte siyaset ve okulum dışında bir konu da konuşamıyoruz.

Halbuki ne izlediğinin çocuğunun olgunluğuyla alakası yok. Çocuğunun olgunluğunu davranışlarıyla, insanlara ve olaylara tepkisiyle ölçeceksin. Çocuğun için sen önemli bir onay kaynağısın. Eğer yapmaktan zevk aldığı ve yanlış olmayan bir şeyde ona bu tarz bir tepki gösterirsen, çocuğunla arandaki samimiyet ölecek o büyüdükçe. Sana gelip yapmayı sevdiği şeylerden bahsetmeyecek.

sınıfta rp yapan arkadaşlarımda var. Akıl yaşta değil baştadır.
RP eğlenceli aslında, RP yapılan yerin dışına çıkmadıkça. Yani bilmiyorum, kendi kitabını yazmak gibi biraz. Arkadaş ortamında hep birlikte sevdiğiniz bir karakter için macera yazıyorsunuz. Herkes kendi karakterinin macerasını ilerletirken, birlikte vakit geçiriyorsunuz.

Son düzenleme:
Her ne zaman oyunuma nicklerinde sama veya uchiha mıdır sasuke midir nedir öyle şeyler gelse, hep her şeyi ben çok biliyorum kafalarındalar, yaptıkları muhabbetler genelde tarzı, kötü oyunculardır, kendilerini oyunlarda hep iyi sanan ama en kötü oynayan tiplemelerdir, az önce 3 aydır oynamadığım LoL'e girdim ve karşıya umut sama diye birisi gelmiş, çocuğa vurmak için elini acıtmak istemezsin öyle bir tip, evleneceğim ve çocuklarımı animeden vb. şeylerden uzak tutacağım. Kendilerini çizgi hayatta sanıp her şeyi kolayca elde edebileceklerini sanıyorlar, benim gibi sevmeyen tayfa çünkü ile başlarsa mutlu olurum. Linç edecekler kendilerini hiç yormasın ben direkt göz ardı edeceğim.

Vallahi ben izliyorum. Nickime 1 tane anime karakterinin ismini koydum onun dışında bir şey yapmadım. Muhabbetimizin kötü olduğu doğru ama ben ironisine söylüyorum zaten anlanabilecek derecede ama mobilde oynuyorum zaten takımımdakilerde anlıyor. Tüm herkes adına özür dilerim.

LGBT ile animeyi nasıl bağdaştırdın hayret ettim sana yahu...
Düz cinsel bir standart erkek, pembe saçlı çizgifilm karakteriyle kendini bağdaşdırıp profil fotoğrafı yapmaz. Bunlar ufaktan kayma belirtileri. Zamanla yerine oturunca, lgbti hakları savunuculuğu yanında bonus geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı