Animecileri sevmiyorum

10-15 yaş çocuk kitlesi öyle davranıyor.
LoL, bts, k-pop kitlesinin de farkı yok; toksikler. 😂

Bu arada LoL ve CS:GO oynayanlar animecilerden de dâhâ toksiklerdir, saygılar. 😇

Efendim sizde genelleme yapmışsınız diğer arkadaşlara yazdığım gibi onun başına bazı gibi genellemeye yapmayarak sadece onlara hitap edecek şekilde yazarsanız daha iyi olur ayrıca LoL'un bazı oyuncuları gerçekten iğrenç bir ara maça girmiştim alt koridoğru muz (ADC, bot) koridorunda oynamayı redderek orta (mid) koridoruna gelmişti middeki arkadaş ADC ile kavga etmekten ikisi de oynayamıyordu birbirlerine küfür vs. üst (top, solo) koridoğru muz Allah'a küfürler ediyordu Support'umuz AFK idi buna benzerler CS:GO'dada var gerçekten. Ama yine de aralarından iyileri olabiliyor her şeyde olduğu gibi bir maçta rakip takımdan biri iyi davranırken kendi takımım küfürler ediyordu bunun gibi.

Sev diyen yok zaten. Zaten kendine animeci diyen kişiyi anime fandomu kabul etmiyor hepsi kendini weeb sanan obez kızlar veya kendini havalı sanan çocuklardan oluşuyor. Onun yerine animeyi normal bir film veya dizi olarak değerlendiren normal insanlarla takılabilirsin. Benim mesela toplam 63 tane anime izlemişliğim var ama kimseye ben animeciyim veya otakuyum demedim, bunu yapan çok insan var emin olun ve şu genelleme yapmayı acilen bırakın.
Dipnot: LoL zaten kanser bir platform oradaki sadece animeciler değil farklı toxic kişilerde var.

Bu kitleye animeci kitleden çok çocuk kitle diyebiliriz. Yaşını başını almış olgun insanlar hala anime izliyor ve hiç böyle davranışlarını görmedim. 14-15 yaşında çocuk kitlenin yaptığı şeyi özetlemişsiniz sadece.
Ben de dediğiniz yaştayım. Bana da saçma geliyor. Günümüzde yapacak aktivite kalmadığı için eğlence amaçlı izliyorum. Öyle çok arkadaşım oldu
sınıfta rp yapan arkadaşlarımda var. Akıl yaşta değil baştadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı