Animeler boş mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok büyük bir anime izleyicisi değilim ama birkaç bölümünü izledim. %99'ı boş. hepsi birbirinin kopyası, olay artık h*****'ye kayıyor neredeyse. Fakat birkaç güzel anime var eğer bulabilirsen birkaç hafta idare edersin.

Değil. Tabii bir bölüm izlemeden gelen arkadaşlar boş diyor ama öyle değil.

Naruto'yu açarsın herkes tarafından dışlanan bir çocuğun nasıl insanlara kendini kanıtlamasını izlersin
Attack On Titan'ı açarsın insanların devlerle olan mücadelesini izlersin
Açarsın Code Geass'ı kendi devletinden intikam almaya çalışan bir çocuğun neler yaptığını izlersin
Açarsın FullMetal Alchemist'i bir insanın kardeşi için neler yapabileceğini izlersin.

Animeler boş değildir. Anime kitlesi boştur. 3-5 anime izlemek size bir şey kaybettirmez.

Çok büyük bir anime izleyicisi değilim ama birkaç bölümünü izledim. %99'ı boş. Hepsi birbirinin kopyası, olay artık h*****'ye kayıyor neredeyse. Fakat birkaç güzel anime var eğer bulabilirsen birkaç hafta idare edersin.

Hocam ne izlediğinize bağlı, ecchi tür izlemişsiniz sanırım. Bu tür zaten genellikle animeden soğutan tür.

Yani zaten Türkiye'de otaku denilen kesimden biri olduğunu düşünmüyorum, varsa bile toplasan 5 parmağı geçmez. Olay dalgasına yapılan bir şey. He komik mi desen değil.

Ben de onu diyorum.

Hocam anime ne oyun ne film ne de dizi. Bence anime bildiğiniz çizgi film.

Zaten toxicler dışında herkes kabul ediyor, normal çiziliyor yani, sadece farklı şekillerde ve farklı yaşa hitap ediyor. Yani Türkiye'deki çizgi film kavramına uymuyor ama bu da bir çizgi film.

İyi de sadece bir dalga amaçlı söylenen şeyden dolayı, neden bir tür saçma oluyor onu anlamadım.
Doğru söylüyorsunuz aslında. Sapkınlık vs. içermiyorsa saçma sapan bir şey değilse izlenebilir. Aşklı meşkliyse eğer kaçarım ben. Ve kesinlikle fanboy falan olmamak lazım. Yoksa boş diye düşünüyorum ama bu saydıklarımdan bolca var sanırım. Emin değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı