Animelerden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Nefret ediyorum dediğimde linçleniyorum.
Anime izleyenlerde bu şekilde bir durum var mı?
Daha eve gelen misafire hoş geldiniz diyecek cesareti bulamayanı bile gördüm.
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?
Tabi ki de değil, olan olabilir. Her kitlede böyle tipler vardır, mesela oyuncu kitlesidir vs. Biraz daha fazla olabilir anime kitlesindeki kanser kitle ama sizi ilgilendiren animenin kendisi, içeriği olmalı diye düşünüyorum.

Her izleyen öyle değil,bende izliyorum mesela çoğu çizgi film ve animasyonların yerine geçebilecek kalitede.

Bende anime izliyorum ama anime olduğu için değil o da benim gözümde bir film sonuçta.Ama animeciler animeyi anime olduğu için izliyor ben mesela çizgi film de severim anime de izlerim normal dizi film de izlerim.

Hayır. Arkadaşlarım çok anime izliyor ama gayet normal düzgün insanlar. Ben de arada sırada sıkıldıkça izliyorum. Düşüncelerin çok yanlış, izleyenleri sınıflandırmak bir yana yazdıkların gurur kırıcı şeyler çok aşağılayıcı.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
Sizce haklı mıyım?

Ben ne yapayım nefret ediyorsan hey Allah'ım yarabbim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı