Animelerden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi özenmek ile hedeflemenin ilişkili olduğunu düşünüyorum. Özenen insan bence hedeflenebilmeli. Japoncaya ve animeye çok mu özendin, o zaman belki kendini bu konuda geliştirebilirsin. İnsanların boş boş oturup asosyal takılmasından rahatsız oluyorum demişsin ki ben de katılıyorum. Her anime izleyen böyle olacak diye bir şey yok ama bu durum benim de gördüğüm kadarıyla var. "Ci / Cu" kavramları genel olarak sıkıntı içerir. Bir şeyin kitlesinden olur ve bunun çizgisini aşarsanız insanlara katlanamazsınız. Ben şimdi aşırı fazla derecede Hip-Hop seven birisiyim ve çizgimi geçmiyorum. Birisi şu şarkı kötü derse saygı duyarım ve bende kendime göre derecelendiririm. Şarkının istediğim yerini gömebiliyorum en sevdiğim sanatçı olsa bile. Konu fazla dağıldı kısaca aşırı fazla fan olmak ve toxicliğe gitmemesi lazım. Bunu elinizde tutmak da sizin elinizde onun için de izlemek istiyorsanız izleyin, izlemek istemiyorsanız izlemeyin. Kimseyi de niye böylesin niye bunu dinliyorsun diye "ağır" bir şekilde yargılamayın. Benim düşüncem bu.

Normal izleyicisi olmak ayrı, kendisini anime kızı zanneden patates burunlu ergen irisi genç "erkek"ler ayrı. İzleyicilerinin çoğu yıkık diye animeyi genellemek, emek verilen şeylerden körü körüne nefret etmek anlamsız.
Aynı fikirdeyim.

Anime izliyorum ve evet bende kitlesinden hoşnut değilim ama bunda yapacak bir şey yok. Saçma sapan birbirinin kopyası animelerin aşırı övülmesi, saçma anime editleri vs. Saçma sapan işler işte. Siz takılmayın bu tarz insanlara o kadar memnun değilseniz bu kişilerle aranıza mesafe koyun.

Anime izliyorum ve izleyenlerin kabul etmesi gereken bir şey bu :)

Hem yabancı hem Türk tarafında bulunabilecek en toxic kitlelerden birine sahip animeler.
Herkes öyle değil, ama azımsanması imkansız seviyede büyük bir kısmı öyle.

Hiçbirşeyden kitlesi için nefret etme. Sosyal medya olabilir ama bir çizgi filmden kitlesi için nefret etmek doğru olmaz.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Nefret ediyorum dediğimde linçleniyorum.
Anime izleyenlerde bu şekilde bir durum var mı?
Daha eve gelen misafire hoş geldiniz diyecek cesareti bulamayanı bile gördüm.
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?
Bende anime izliyorum ama böyle değilim. Bu yaptığın basbayağı önyargı.

Anime format ismi. İçeriklerin ismi değil.Mesela samuray jack te anime sayılır. Çoğu insnaın çizgi dizi diye bildiği şeylerin bazıları anime aslında.

Fan taraftar kitlerilerini bende sevmem ama insanların tepki vereceği şekildede konuşmam. Edit yapan genç çocuk kitle sinir bozucu.
Bunların birde meme(mim) apan versiyonları var.

Not: Anime izlerim. Japonları korelileri zeki bulurum. Şuan amerikalılara göre daha iyi içerikler ürettiğini düşünüyorum.
Genel bir formülün dışına çıksalar daha iyi olacak. Çoğu anime ne yazıkki ortak noktalara sahip. Bu noktalar ne yazıkki klişe olarak kalıyor. Canavarlar,cool genç kahramanlar falan.

Neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı