Animelerden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında düşündümde bende xxxtentacion hayranıyım ve çoğu kişi hala bitmedinizmi o adamın modası geçti ölünce pplerini değiştirdiniz gibi şeyler söylüyorlar.
Sanırım aynı şeyleri kendimde yaşıyorum kitlesinden nefret ediyorum ama müziği tam bana uyuyor.
Anime izleyipte normal davranan insanlara artık saygı duyacağım sanırım.
İşte empatinin önemi.

Aslında düşündümde bende xxxtentacion hayranıyım ve çoğu kişi hala bitmedinizmi o adamın modası geçti ölünce pplerini değiştirdiniz gibi şeyler söylüyorlar.
Sanırım aynı şeyleri kendimde yaşıyorum kitlesinden nefret ediyorum ama müziği tam bana uyuyor.
Anime izleyipte normal davranan insanlara artık saygı duyacağım sanırım.
İşte empatinin önemi.
Her şeye Ön yargılı olmamak lazım :).

Animeleri çok severim, o kitleden ise asla değilim.
Sizin dediğiniz kişiler özenti diye adlandırdığımız şahıslar.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Nefret ediyorum dediğimde linçleniyorum.
Anime izleyenlerde bu şekilde bir durum var mı?
Daha eve gelen misafire hoş geldiniz diyecek cesareti bulamayanı bile gördüm.
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?

Her anime izleyeni böyle düşünenlerden nefret ediyorum.
Anime izlemek ayrı bir şey anime ile kafayı bozmak ayrı bir şey anime editi izlemek de normal bazen gayet güzel editler çıkıyor.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Nefret ediyorum dediğimde linçleniyorum.
Anime izleyenlerde bu şekilde bir durum var mı?
Daha eve gelen misafire hoş geldiniz diyecek cesareti bulamayanı bile gördüm.
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?
Anime bende sevmem fakat herkesin fikrine saygı duymak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı