Animus'un tüm erişilemeyen (Abonelik isteyen) Türkçe yamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Divinity Original Sin 2 için kurmaya çalışıyorum ama Uygulama Başlatılıyor kısmında kaldı. Discord'larına ulaşmanın bir yolu yok mu acaba? Aboneliğim bile vardı benim.
 
Yamalar hala kırılamadı sanırım. Sürekli Animus'un sitesine yönlendirmeye devam ediyor. Bandizip ve Universal Extractor 2 programları ile Kotor 2 yamasının .exe dosyasının içeriğini görüntülemeye çalıştım ama başarısız oldum. Genelde bu yöntem işe yarardı. Sanırım koruma bulunduğundan dolayı denediğim yöntemler oldukça basit kaçıyor.

Tam da seneler sonra Kotor 2'nin yaması geliyor diye sevinirken böyle bir durumun yaşanılacağını bilseydim üye alımları kapanmadan önce direkt abonelik alırdım. Gerçekten üzücü bir durum.

Sanırım her oyun için yapılamıyor ama Kotor 2 için en azından makine çevirisi gibi bir şey yapılsa yine bekleyen birçok insanı tatmin eder diye düşünüyorum. Daha sonrasında güncellemeler ile kaliteli bir çeviri haline gelebilir. Tabii baya eski bir oyun olduğu için makine çevirisi yapılabilir mi ondan da emin değilim.
 
Bunu bir deneyin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı