Ankara'da Adolf Hitler ve Metro Serisi Kitaplar Yüzünden Metroya Alınmamak

Herkese merhaba. Kuzenimi ziyaret etmek istedim. Burdur'dan Adolf Hitler, Ankara'dan metro serisini aldım. Ardından Kızılay metrosuna binmek için perona gittim. Güvenlik sırt çantamı cihazdan geçirdi. Ötmedi. Sonra çantamı açtı. Bu kitapları taşımanız kesinlikle yasak denip ifadem alınması için polis çağırıldı. Durumu anlatmama rağmen uzun bir süre ters kelepçe ile bekletildim. Sonradan dolmuşla şu anda kuzenime varabildim. Düşünceleriniz neler bu durumda kim haklıdır? Burdur'da sorduğum kitapçı kitabın taşınmasının yasal olduğu söyledi. Ayrıca şehirlerarası otobüste de dikkat çekilmedi. Sadece metro istasyonunda bunu yaşadım.
Yasak falan değil, her yerden alınabilecek kitaplar. Şikayetçi olun.
 
Elin güvenlik görevlisi hangi kitabın yasak hangisinin yasal olduğunu inan bilmez. Troll konu olduğundan şüphem yok.
 
Herkese merhaba. Kuzenimi ziyaret etmek istedim. Burdur'dan adolf Hitler, Ankara'dan metro serisini aldım. Ardından Kızılay metrosuna binmek için perona gittim. Güvenlik sırt çantamı cihazdan geçirdi. Ötmedi. Sonra çantamı açtı. Bu kitapları taşımanız kesinlikle yasak denip ifadem alınması için polis çağırıldı. Durumu anlatmama rağmen uzun bir süre ters kelepçe ile bekletildim. Sonradan dolmuşla şu anda kuzenime varabildim. Düşünceleriniz neler bu durumda kim haklıdır? Burdur'da sorduğum kitapçı kitabın taşınmasının yasal olduğu söyledi. Ayrıca şehirlerarası otobüste de dikkat çekilmedi. Sadece metro istasyonunda bunu yaşadım.

Hocam polisler ile tartışmaya girdinizde mi ters kelepçe taktılar yoksa ters kelepçelik bir durum yok.
 
Güvenlik işi işte, canı sıkıldığı için sivil halka saldırıyor. Zamanında da hiçbir şüphemiz olmadığı halde ilçe girişindeki polisler durdurup 30 dakikamızı çalmıştı, canı sıkılıyor işte yapacak bir şey bulmaya çalışıyor.
 

Geri
Yukarı