Ankara'da toplama PC için vatanın hangi şubesini önerirsiniz ?

hayhaybaskan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Ben Ankara'da Vatan PC'den bilgisayar toplatacağım. Acaba hangi mağazası daha ilgili ve bilgili? Toplatan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok malzeme aldığım için artık herkes beni tanıyor orada.:)
Hocam ben bu almaya giderken sizinle irtibata geçsem olur mu arkadaşların isimlerini alayım kime tpplatacağımı felan. Birde hocam şimdi benim almak istediğim kasa söğutözü şubesinde var o kasayı batıkent şubesine getirtip toplatabilir miyim?

Hocam size özel mesaj atamıyorum burdan sorayım. Hocam hangi isimle irtibata geçip toplatayım. Hakan abi de tavsiye etti mi diyeyim. Şimdiden teşekkürler. Birde hangi saatlerde gideyim, hangi gün.

Hocam ben bu almaya giderken sizinle irtibata geçsem olur mu arkadaşların isimlerini alayım kime tpplatacağımı felan. Birde hocam şimdi benim almak istediğim kasa söğutözü şubesinde var o kasayı batıkent şubesine getirtip toplatabilir miyim?

Söğütözünü şahsen tavsiye etmiyorum. 8 saatte falan teslim ettiler ve kablo düzeninden memnun değilim.
Teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı