Evet telefon Redmi Note 9 Pro A56 ya geçeceğim muhtemelen yakında da Android kalır yani.
Bu fiyata başka bir kulaklık aramama gerek var mı? Günlük 15-20k adım atan sürekli yoğun müzik dinleyen biriyim. Aynı zamanda toplu taşımada veya okulda olduğu kadar gürültü engellemenin güzel çalışmasını istiyorum değişme sebebim de bu sayılır. Şu an kulaklığım QCY T6 ama ANC'si yok, kulak slikonu kayboldu ve bayağı eskidi bu nedenlerden değişeceğim. Çoğu kulaklık genelde kulağıma uymuyor düşecek hissiyatı oluyor değişik bir şekilde, şu anki sporcu kulaklığı ve kulağı saran çentiği sayesinde hiçbir harekette düşmüyor ancak bu tasarım beni yordu, çok kaba duruyor. Yani yine düşme sorunu olmayacak ama böyle bir görünümü de olmayan klasik bir kulak içi arıyorum. Ergonomi de önemli benim icin. Anker'lerin aksesuar bolluğu ve ayarlama kolaylığı sayesinde ankete yanaşıyorum.
Ses kalitesi, ergonomi, şarj, malzeme kalitesi, ANC kalitesi hepsi dengeli şekilde bu fiyatta en iyi ne kadar olabilecekse onu satın almak istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Tek umurumda olmayan ve diğerleri icin fedakarlık yapabileceğim özellik mikrofon. Çalışsın yeter.
Kulaklık konusunda çok bilgim yok maalesef sürücü caplarını ve empedans vs. teknik özelliklerini epeyden karşılaştırdığımda bu bütcede birçok kulaklık da teknik özellik olarak 2021 de aldığım QCY t6'dan aşağı kalıyor 2 k gibi fiyatlara cıkmama rağmen daha kötü bir ses kalitesi alacak mıyım emin olamıyorum o yüzden.
@M3 E46 GTR