Anker Liberty 4 NC alınır mı?

Öyle bir ekstrem fark olduğunu sanmıyorum ikisi arasında ki farkı içeren videoyu izledim o kadar muazzam bir fark yok.

İnternette ekolayzır tepki grafiğinden bahseden bile yok ki düzgün değerlendirsinler. İkisi de çok kötü bir ses profili ile kutudan çıkıyor. Arada hissedilir bir fark var. Liberty 4'ün senheisser momentum 3'e benzer bir ses kalitesi var.

Bütçe nedir? Arkadaşın abarttığı kadar üst seviye bir model değil hatta kutudan berbat bir EQ tepki eğrisi ile geliyor yüksek ihtimalle düzeltmemiştir bile. Bu modeller daha başarılıdır, ikinci attığım model 4nc gibi kutudan kötü bir EQ tepkisi ile çıkıyor fakat çok basit birkaç işlem ile düzeltince ses performansı belirgin şekilde ilk modelden daha iyi:

Liberty 4 ile Liberty 4 nc ne gibi farklar var?

Liberty 4 ile Liberty 4 nc ne gibi farklar var?
Güncelleme
Cevap verilmiş

Son düzenleme:
Bütçe nedir? Arkadaşın abarttığı kadar üst seviye bir model değil hatta kutudan berbat bir EQ tepki eğrisi ile geliyor yüksek ihtimalle düzeltmemiştir bile. Bu modeller daha başarılıdır, ikinci attığım model 4nc gibi kutudan kötü bir EQ tepkisi ile çıkıyor fakat çok basit birkaç işlem ile düzeltince ses performansı belirgin şekilde ilk modelden daha iyi:

2500 TL bütçem var liberty 4 nc alınmaz mı alınırsa bahsettiğiniz sorun nasıl düzeltilir. Bu bütceye rakip var mı bu cihaz icin, liberty 4'e cıkamam maalesef

2500 TL bütçem var Liberty 4 NC alınmaz mı alınırsa bahsettiğiniz sorun nasıl düzeltilir? Bu bütceye rakip var mı bu cihaz icin, Liberty 4'e cıkamam maalesef.

Telefonun Android ise sorunu çözebiliyorsun, ben de o şekilde düz Liberty 4 versiyonunu kullanıyorum çok güzel oluyor. Alırsan beraber hallederiz. iOS ise başka model öneririm.

Telefonun Android ise sorunu çözebiliyorsun, ben de o şekilde düz Liberty 4 versiyonunu kullanıyorum çok güzel oluyor. Alırsan beraber hallederiz. iOS ise başka model öneririm.
Evet telefon redmi note 9 pro a56 ya geçeceğim muhtemelen yakında da Android kalır yani

Bu fiyata başka bir kulaklık aramama gerek var mı? Günlük 15-20k adım atan sürekli yoğun müzik dinleyen biriyim. Aynı zamanda toplu taşımada veya okulda olduğu kadar gürültü engellemenin güzel çalışmasını istiyorum değişme sebebim de bu sayılır. Şuan kulaklığım qcy T6 ama anc si yok, kulak slikonu kayboldu ve bayağı eskidi bu nedenlerden değişeceğim. Çoğu kulaklık genelde kulağıma uymuyor düşecek hissiyatı oluyor değişik bi şekilde, şuanki sporcu kulaklığı ve kulağı saran çentiği sayesinde hiçbir harekette düşmüyor ancak bu tasarım beni yordu, çok kaba duruyor. Yani yine düşme sorunu olmayacak ama böyle bir görünümü de olmayan klasik bir kulakici arıyorum. Ergonomi de önemli benim icin. Ankerlerin aksesuar bolluğu ve ayarlama kolaylığı sayesinde ankete yanaşıyorum

Ses kalitesi, ergonomi, şarj, malzeme kalitesi, anc kalitesi hepsi dengeli şekilde bu fiyatta en iyi ne kadar olabilecekse onu satın almak istiyorum

Yardımcı olursanız sevinirim.

Tek umrumda olmayan ve diğerleri icin fedakarlık yapabileceğim özellik mikrofon. Çalışsın yeter.

Kulaklık konusunda çok bilgim yok maalesef sürücü caplarını ve empedans vs. Teknik özelliklerini epeyden karşılaştırdığımda bu bütcede biçok kulaklık da teknik özellik olarak 2021 de aldığım qcy T6 dan aşağı kalıyor 2 k gibi fiyatlara cıkmama rağmen daha kötü bir ses kalitesi alacak mıyım emin olamıyorum o yüzden

@M3 E46 GTR

Son düzenleme:
Evet telefon Redmi Note 9 Pro A56 ya geçeceğim muhtemelen yakında da Android kalır yani.

Bu fiyata başka bir kulaklık aramama gerek var mı? Günlük 15-20k adım atan sürekli yoğun müzik dinleyen biriyim. Aynı zamanda toplu taşımada veya okulda olduğu kadar gürültü engellemenin güzel çalışmasını istiyorum değişme sebebim de bu sayılır. Şu an kulaklığım QCY T6 ama ANC'si yok, kulak slikonu kayboldu ve bayağı eskidi bu nedenlerden değişeceğim. Çoğu kulaklık genelde kulağıma uymuyor düşecek hissiyatı oluyor değişik bir şekilde, şu anki sporcu kulaklığı ve kulağı saran çentiği sayesinde hiçbir harekette düşmüyor ancak bu tasarım beni yordu, çok kaba duruyor. Yani yine düşme sorunu olmayacak ama böyle bir görünümü de olmayan klasik bir kulak içi arıyorum. Ergonomi de önemli benim icin. Anker'lerin aksesuar bolluğu ve ayarlama kolaylığı sayesinde ankete yanaşıyorum.

Ses kalitesi, ergonomi, şarj, malzeme kalitesi, ANC kalitesi hepsi dengeli şekilde bu fiyatta en iyi ne kadar olabilecekse onu satın almak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Tek umurumda olmayan ve diğerleri icin fedakarlık yapabileceğim özellik mikrofon. Çalışsın yeter.

Kulaklık konusunda çok bilgim yok maalesef sürücü caplarını ve empedans vs. teknik özelliklerini epeyden karşılaştırdığımda bu bütcede birçok kulaklık da teknik özellik olarak 2021 de aldığım QCY t6'dan aşağı kalıyor 2 k gibi fiyatlara cıkmama rağmen daha kötü bir ses kalitesi alacak mıyım emin olamıyorum o yüzden.

@M3 E46 GTR

Biraz daha çıkarsan düz Liberty 4 çok güzel model. Ben de kullanıyorum, kendi ekolayzır ayarlarımı da atarım müthiş oluyor.
Eğer çıkamazsan Liberty 4NC en mantıklı model. Onun için de EQ ayarı yaparız.

Almışken arada ciddi bir kalite farkı olmasını istiyorsan Liberty 4 F/P canavarıdır. Çıkamazsan Liberty 4NC onun kadar olmasa bile fiyatının en iyisidir.

Biraz daha çıkarsan düz Liberty 4 çok güzel model. Ben de kullanıyorum, kendi ekolayzır ayarlarımı da atarım müthiş oluyor.
Eğer çıkamazsan Liberty 4NC en mantıklı model. Onun için de EQ ayarı yaparız.

Almışken arada ciddi bir kalite farkı olmasını istiyorsan Liberty 4 F/P canavarıdır. Çıkamazsan Liberty 4NC onun kadar olmasa bile fiyatının en iyisidir.
Maalesef hocam tasarım olarak da liberty 4 benim daha cok hoşuma gitti onu almayı isterdim ancak 2500 bütçe bile benim için bir kulaklığa çok. Üzerine koyma işinin sonu yok maalesef :D p40i alacaktım fiyat bi anda ucunca bu kadar çıktım madem iyisini alayım dedim
4nc en iyi seçenek gibi duruyor o zaman. Liberty 3 pro modeli nasıl bir de ikinci el 1800-2500 arası temiz ilanlar var normalde 2. Ele çok yanaşmıyorum ancak bunların orijinal slikonu muhtemelen kulağıma oturmayacak, bu modelin yanında 5-6 tane silikon gönderildiği için ikinci el almanın sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Şuan sıfır 4nc ile ikinci el liberty 3 pro arasındayım yani.
İkinci el 4 bulamadım temiz
Sıfıra içim daha yakın aman aman kalite farkı olmayacaksa direkt 4nc'yi alayım

Maalesef hocam tasarım olarak da Liberty 4 benim daha cok hoşuma gitti onu almayı isterdim ancak 2500 bütçe bile benim için bir kulaklığa çok. Üzerine koyma işinin sonu yok maalesef :D P40'i alacaktım fiyat bir anda ucunca bu kadar çıktım madem iyisini alayım dedim.
4NC en iyi seçenek gibi duruyor o zaman. Liberty 3 Pro modeli nasıl bir de ikinci el 1800-2500 arası temiz ilanlar var normalde 2. ele çok yanaşmıyorum ancak bunların orijinal slikonu muhtemelen kulağıma oturmayacak, bu modelin yanında 5-6 tane silikon gönderildiği için ikinci el almanın sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Şu an sıfır 4NC ile ikinci el Liberty 3 Pro arasındayım yani.
İkinci el 4 bulamadım temiz.
Sıfıra içim daha yakın aman aman kalite farkı olmayacaksa direkt 4NC'yi alayım.

Liberty 3 Pro konfor olarak sana uymayabilir belki, tasarımı farklı çünkü. Ancak kendi bütçesindeki ses kalitesi konusunda üzerine en çok uğraşılmış modeldir, güvenebilirsin. Eğer sese önem veriyorsan onu alman daha iyi olur, mikrofon ve ANC performansı Liberty 4NC'ye göre biraz daha zayıftır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı