Anker Liberty 4 NC alınır mı?

Türk incelemelerde ses kalitesi ile ilgili adamakıllı yorum yapan kimse yok, yabancı kanallarq bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Siz alın hocam uygulamasındaki EQ ile bayağı düzeltırız.

Tamamdır kanka teşekkür ederim ayrıca yardımın için ben 3-4 güne sipariş geçerim beraber bir EQ ayarı yaparız seninle iyi günler.

Türk incelemelerde ses kalitesi ile ilgili adamakıllı yorum yapan kimse yok, yabancı kanallarq bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Siz alın hocam uygulamasındaki EQ ile bayağı düzeltırız.

Kral kusura kalma gene rahatsız ettim fakat 2.8k bütçemi aşmaya başladı bana 2K Max 2.2K bandında IOS'ta kullanabileceğim kablosuz kulaklık önerebilir misin genelde müzik dinliyorum ve yüksek ve kaliteli ses ilk önceliğim CMF Buds falanbaktım ama sana sorayım dedim.

Son düzenleme:
Kral kusura kalma gene rahatsız ettim fakat 2.8k bütçemi aşmaya başladı bana 2K Max 2.2K bandında IOS'ta kullanabileceğim kablosuz kulaklık önerebilir misin genelde müzik dinliyorum ve yüksek ve kaliteli ses ilk önceliğim CMF Buds falanbaktım ama sana sorayım dedim.

Sese bu kadar önem veriyorsan kablolu bir kulaklık alman hem ses yüksekliğini hem de kalitesni ciddi şekilde arttırır. Kablosuz modellere göre 2 kat civarı daha iyi performans alırsın.
İlla kablosuz dersen bu model alabileceğin en mantıklısı:

Sese bu kadar önem veriyorsan kablolu bir kulaklık alman hem ses yüksekliğini hem de kalitesni ciddi şekilde arttırır. Kablosuz modellere göre 2 kat civarı daha iyi performans alırsın.

Kral bu kulaklıktan arkadaşlarımda var pek rahat gelmedi bana bir de şarjı biraz az şarjı da iyi giden konforlu bir model var mı bütçeyi 2.3e kdr zorlayabilirim.

Kral bu kulaklıktan arkadaşlarımda var pek rahat gelmedi bana bir de şarjı biraz az şarjı da iyi giden konforlu bir model var mı bütçeyi 2.3e kdr zorlayabilirim.

Harcayacağın fiyata göre fazla şey istiyorsun. Konfor, mikrofon, ANC ve ses kalitesi olarak en mantıklısı:
Ses kalitesi melobuds Pro'dan bir tık zayıf olabilir ama hiç sorun yaşamayacağın bir model.

Harcayacağın fiyata göre fazla şey istiyorsun. Konfor, mikrofon, ANC ve ses kalitesi olarak en mantıklısı:
Ses kalitesi melobuds Pro'dan bir tık zayıf olabilir ama hiç sorun yaşamayacağın bir model.
hocam merhaba baya ucuz bir fiyata arkadasimdan sifir liberty 4 aldim ios kullaniyorum onerebileceginiz eq ayari vs var mi acaba

Kral bu kulaklıktan arkadaşlarımda var pek rahat gelmedi bana bir de şarjı biraz az şarjı da iyi giden konforlu bir mode ovar mı bütçeyi 2.3e kdr zorlayabilirim.

Hocam merhaba bayağı ucuz bir fiyata arkadasimdan sifir Liberty 4 aldim iOS kullanıyorum onerebileceginiz EQ ayari vs var mi acaba?

Kanka bende aldım bu arada Liberty 4 NC aldım kuponla 2.4e geldi EQ ayarı gelirse sevinirim bende iOS için.

Kral bu kulaklıktan arkadaşlarımda var pek rahat gelmedi bana bir de şarjı biraz az şarjı da iyi giden konforlu bir mode ovar mı bütçeyi 2.3e kdr zorlayabilirim.

Kanka bende aldım bu arada Liberty 4 NC aldım kuponla 2.4e geldi EQ ayarı gelirse sevinirim bende iOS için.
ben 2kya aldim baya uyguna geldi

Agalar mesajın bildirimi gelmemiş göremedim kusura bakmayın, gün içinde ikinize de ayar atarım.

Liberty 4
20250824202220182.png

Liberty 4NC
20250824202830381.png

Son düzenleme:

nerden hangi kupon koduyla aldın 2400'e bende almak istiyorum. Ancak bu eq ayarı ios için yapılabiliyor mu?
3500 bütçeye ne önerirsin.
  • anker liberty 4 nc
  • anker liberty 4 (düz)
  • huawei freebuds 6i
  • redmi buds 6 pro
  • soundpeats air 4 pro
bunların arasındayım hangisini önerirsin macbook ve iphone'da kullanacağım.

nerden hangi kupon koduyla aldın 2400'e bende almak istiyorum. Ancak bu eq ayarı ios için yapılabiliyor mu?

3500 bütçeye ne önerirsin.
  • anker liberty 4 nc
  • anker liberty 4 (düz)
  • huawei freebuds 6i
  • redmi buds 6 pro
  • soundpeats air 4 pro
bunların arasındayım hangisini önerirsin macbook ve iphone'da kullanacağım.
kanka ben n11de kuponum vardı 2480mi ne öyle bi fiyata geldi

Agalar mesajın bildirimi gelmemiş göremedim kusura bakmayın, gün içinde ikinize de ayar atarım.

Liberty 4
Eki Görüntüle 2562034

Liberty 4NC
Eki Görüntüle 2562033
teşekkürler reis ayrıca bende pcde var pcde yapabileceğim bişey varmı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı