Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Alt yapının tam olarak ne kadar hız desteklediğini nereden öğrenebilirim?
Sadece VDSL port aktif edildiğinde teknik sinyal ile buluşur buluşmaz modem ara yüzünde görebilirsin. Diğer türlü hep tahmini hızlar sunulur sorgularda.

Download hızım: 23,83 (indirme yaparken 35e kadar çıkıyor)
Upload hızım: 2.86
Paketim: 35mpbs özgür iletişim
Fiyat: 64.99
Taahüt: yok
Akk: yok
Servis sağlayıcım: Türk.net
Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim : 10 üzerinden 9

Ayrıca Netspeed şu an itibari ile 75 Mbps üstünde paket olmadığı için 75 Mbps gösteriyor herkese oysa 50 metre mesafeden 100 Mbps zorlanır.

Sözleşmede Hiper 200 paketi 35-50-75-100 Mbps olmak üzere ayrılmış. Eğer altyapının gözüktüğünden daha güçlü olma ihtimali varsa, en yüksek hızı seçmem daha mantıklı olur.

Sözleşmede Hiper 200 paketi 35-50-75-100 Mbps olmak üzere ayrılmış. Eğer altyapının gözüktüğünden daha güçlü olma ihtimali varsa, en yüksek hızı seçmem daha mantıklı olur.
Sözleşmeler yeni değil hala eski versiyonu gönderiyorlar ve sitelerinde hala bu hata mevcut. O yüzden 100 Hiper olarak seçsenizde 75 Mbps üstü vermeme kararı aldılar. Gerekçeleri bende şahit olduğum bir konuydu. 100 Mbps alan insanlar sürekli müşteri hizmetlerini rahatsız ediyordu biz neden 100 Mbps değilde 95-98 Mbps alıyoruz diye. Cahillerle bu yüzden uğraşmak çok zor.

Download hızım: 6.97 Mbps
Upload hızım: 0.69 Mbps
Paketim:8 MBit'e Kadar Sınırsız
Fiyatı: Ayda 45 TL
Taahhüt: 36 ay
Servis sağlayıcım: Doping

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 3
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 3

Doping kullanan tek benim galiba. Hele şu taahhüt bitsin de...
Tek değilsin kardeşim bende doping kullanıcısıyım ama bu yaz Turkcell Superonline geçicem aynı paketi bende kullanıyorum.

Download hızım: 80 Mbps
Upload hızım: 4 bazen 4,5 Mbps
Paketim: Hiper 200
Fiyatı: Ayda 65 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Netspeed

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Ben olsam hız konusunda 10 üzerinden 8 verirdim çünkü Upload hızı limitli. Böyle Download hızın varsa, 17a VDSL2 altyapısına sahipsin demektir. Ortalama olarak 20-40 Mbps Upload hızı alabilirdin eğer limitleme yapmasalardı.

Sözleşmeler yeni değil hala eski versiyonu gönderiyorlar ve sitelerinde hala bu hata mevcut. O yüzden 100 Hiper olarak seçsenizde 75 Mbps üstü vermeme kararı aldılar. Gerekçeleri bende şahit olduğum bir konuydu. 100 Mbps alan insanlar sürekli müşteri hizmetlerini rahatsız ediyordu biz neden 100 Mbps değilde 95-98 Mbps alıyoruz diye. Cahillerle bu yüzden uğraşmak çok zor.

Müşteri hizmetleri ile bu konu hakkında konuşsam olumlu sonuç çıkma ihtimali var mı? Sanırım denemekten zarar gelmez.

Download hızım: 33,61
Upload hızım: 2,84
Paketim: VDSL
Fiyatı: 65TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Turknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 8 (Müşteri hizmeti ve kurulum ekibi kötü olduğu için)
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı