Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 104.52 Mbps
Upload hızım: 5,12 Mbps
Paketim: 100 Mbit Limitsiz Fiber İnternet 250GB AKK
Fiyatı: 104,90 TL
Taahhüt: İlk 12 Ay Sadece 89 Tl
Servis sağlayıcım: Superonline

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 7

Download hızım: 2.91 Mbps
Upload hızım: 0.67 Mbps
Paketim: 16'mbite kadar 75gb akn
Fiyatı: Ayda 50 TL
Taahhüt: 12 ay
Servis sağlayıcım: TTNET Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 0
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 0

Download hızım: 13 Mbps
Upload hızım: 0,69 Mbps
Paketim: Ultranet Limitsiz
Fiyatı: Ayda 85 TL
Taahhüt: 24 ay,
Servis sağlayıcım: Türk Telekom

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 6
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 3

Download hızım: 24 Mbps
Upload hızım: 1.3 Mbps
Paketim: 35 Mbps + 150 GB AKN + Her Yöne 1.000 dakika Aylık Telefon Görüşmesi + Taahhütsüz Özgür İletişim Paketi
Fiyatı: 59,90 TL
Taahhüt: Yok
Servis Sağlayıcım: Türknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 8

Download hızım: 2.39 Mbps
Upload hızım: 1.97 Mbps
Paketim: 10 Mbps 25 Gb AKK
Fiyatı: 30 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis Sağlayıcım: Uydunet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 5

Benden kötüsü var mı?

Download hızım: 2.39 Mbps
Upload hızım: 1.97 Mbps
Paketim: 10 Mbps 25 Gb AKK
Fiyatı: 30 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis Sağlayıcım: Uydunet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 5

Benden kötüsü var mı?

AKK'yi aştıktan sonra bunu yazman saçma olmuş bu Türksat'ın sorunu değil zaten adamlar kendi altyapısı olmayan yerlede hizmet vermiyorlar yani istediğin taktirde daha yüsek ücret ödiyerek 100Mbit'e kadar hizmet alabilirsin senin tercihin yani kaliteye 4 vermenin bi manası yok çünkü pakedin neyse ona göre hizmet alıyosun fiyatada 5 vermişsin komik doğrusu çünkü ülkedeki neredeyse en ucuz firma boşuna firmaya suç atmanın manası yok kötü hizmet almayı kendin seçmişsin.

AKK'yi aştıktan sonra bunu yazman saçma olmuş bu Türksat'ın sorunu değil zaten adamlar kendi altyapısı olmayan yerlede hizmet vermiyorlar yani istediğin taktirde daha yüsek ücret ödiyerek 100Mbit'e kadar hizmet alabilirsin senin tercihin yani kaliteye 4 vermenin bi manası yok çünkü pakedin neyse ona göre hizmet alıyosun fiyatada 5 vermişsin komik doğrusu çünkü ülkedeki neredeyse en ucuz firma boşuna firmaya suç atmanın manası yok kötü hizmet almayı kendin seçmişsin.
Daha önce gene türksat'ın 50 tllik bir paketini kullanıyordum, farkları kotanın 50 Gb ve 24 Mbite kadar destekliyordu ve gene buna benzer sonuç alıyordum, ayrıca kotayı aşsamda aşmasamda sadece indirme hızım düşüyor, oyunlarda veya internette dolaşırken bir hız değişikliği hissetmiyorum. Ayrıca fiyata göre 5 verdim yani o kadarda kötü bulmuyorum şimdilik işimi görüyor.

Akkyi aşmadığım halde bu şekilde sonuç alıyorum, bu sebeple yazdım ve hayır 100Mbit falan hikaye daha önce gene türksat'ın 50 tllik bir paketini kullanıyordum, farkları kotanın 50 Gb ve 24 Mbite kadar destekliyordu ve gene buna benzer sonuç alıyordum, ayrıca kotayı aşsamda aşmasamda sadece indirme hızım düşüyor, oyunlarda veya internette dolaşırken bir hız değişikliği hissetmiyorum. Ayrıca fiyata göre 5 verdim yani o kadarda kötü bulmuyorum şimdilik işimi görüyor.
Müsteri hizmetlerini bi ara bildir 5 saat içinde ekip yolluyolar ayrıca ben şuan 96-97Mbit hız alıyorum ve Türksat altyapısının olduğu her yerde bu hızları rahatlıkla verebiliyor ayrıca ayın 23'ü 25GB'lik kotayı aşmamış olman olanaksız Türksat'ın güzel yanıda bu zaten AKK'yi aşsanda 720p videoları sorunsuz açıyor oyunlarda zaten hissetmezsin indirme hızın pinge herhangi bi etkisi yok.

Müsteri hizmetlerini bi ara bildir 5 saat içinde ekip yolluyolar ayrıca ben şuan 96-97Mbit hız alıyorum ve Türksat altyapısının olduğu her yerde bu hızları rahatlıkla verebiliyor ayrıca ayın 23'ü 25GB'lik kotayı aşmamış olman olanaksız Türksat'ın güzel yanıda bu zaten AKK'yi aşsanda 720p videoları sorunsuz açıyor oyunlarda zaten hissetmezsin indirme hızın pinge herhangi bi etkisi yok.
Evet zaten memnun sayılırım sadece oyunda sürekli inip çıkan pingimden şikayetçi olduğum için 5 verdim çünkü kotayı aşsamda aşmasamda sürekli pingim 80-140 arası değişip duruyor.

Not:Benim hatam kotam 2 gün önce dolmuş özür dilerim yanlış yönlendirme için.

Download hızım: 60 Mbps
Upload hızım: 3 Mbps
Paketim: Turknet Özgür İletişim Paketi 75/4 Mbps 150 GB AKN + Her Yöne 1.000 dakika Aylık Telefon Görüşmesi
Fiyatı: Ayda 59 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Turknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı