Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 7.0 mbps
Upload hızım: 0.5 Mbps
Paketim: 16mbps'e kadar sınırsız
Fiyatı: Ayda 90 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: TTnet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 0.001
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 0.001

Download hızım: 7.0 Mbps
Upload hızım: 0.5 Mbps
Paketim: 16Mbps'e kadar sınırsız
Fiyatı: Ayda 90 TL
Servis sağlayıcım: TTNET

Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 0.001
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 0.001

Aynı paket hocam Allah belasını versin bunların 16'ya kadar diyorlar kaç yıl oldu fiber gelecek deyip postalıyorlar. Bir ara 12Mbps geliyordu seviniyordum şimdi fix 7.

Aynı paket hocam Allah belasını versin bunların 16'ya kadar diyorlar kaç yıl oldu fiber gelecek deyip postalıyorlar. Bir ara 12Mbps geliyordu seviniyordum şimdi fix 7.

Elim kolum öyle bağlı ki TürkNet'e bakıyorum o da bunun altyapısını kullanıyor aynı hızı veriyor Kablonet zaten yok. Superbox düşünüyorum o da çok pahalı ayrıca kullananlar çok ping oluyor falan diyor hadi onu geçtim TTNET batağından şimdi çıkmaya kalksam taahüt yüzünden vereceğim paranın haddi hesabı yok. 2020 yılında, İstanbul'da bu yaşanıyor...

Elim kolum öyle bağlı ki TürkNet'e bakıyorum o da bunun altyapısını kullanıyor aynı hızı veriyor Kablonet zaten yok. Superbox düşünüyorum o da çok pahalı ayrıca kullananlar çok ping oluyor falan diyor hadi onu geçtim TTNET batağından şimdi çıkmaya kalksam taahüt yüzünden vereceğim paranın haddi hesabı yok. 2020 yılında, İstanbul'da bu yaşanıyor...

Superbox 130 TL çok ayrıca ping muhabbeti doğru. Ben de antalyadayım hiçbir firma bulamadım bölgemde altyapısı olan yazık gerçekten. Turkcell düşünüyordum ama oda aşağı yukarı mahallemde aynı Kablonet olsa acımam geçerim hocam.

Download hızım: 32 Mbps
Upload hızım: 2.30 Mbps
Paketim: 35Mbps
Fiyatı: Ayda 76 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Türknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 6
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Download Hızım: 47.5 Mbps
Upload Hızım: 7.5 Mbps
Paketim: 50 Mbps'e kadar.
Fiyatı: Ayda 85₺
Servis sağlayıcım: Türk.net

Kalite Memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat Memnuniyetim: 10 Üzerinden 0

Şehirdeki Ev
Download Hızım: 74 Mbps
Upload Hızım: 8.6 Mbps
Paketim: 75 Mbps
Fiyatı: Ayda 86₺
Servis sağlayıcım: Türknet

Kalite Memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat Memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Köydeki Ev (Altyapı yok) (Superbox)
Download Hızım: 19 Mbps
Upload Hızım: 4.4 Mbps
Paketim: 20 Mbps Kotasız
Fiyatı: Ayda 200₺
Servis sağlayıcım: Turkcell

Kalite Memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
Fiyat Memnuniyetim: 10 Üzerinden 5

Şuan bulunduğum evde fiber yok, Ttnet'ten ızdırap çektim yerel bir internet firmasına geçtim (Bizim İnternet
14mb download,
2mbit Upload
300 gb kota,
69TL

FİFA20'de 140-200 arası ping alıyorum. Speedtest sitesinde çok düşük ping gösteriyor ama oyunlarda öyle değil sunuculara göre değişiyor tabi.

Acaba Turkcell Superonline ADSL-VDSL kullananların FIFA20'deki ping oranları nelerdir, geçmeye değer mi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı