Annem Almanya'da beni yanına nasıl alabilir?

Tolga23

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar hayırlısıyla annem alman bir vatandaş ile yüzük taktı. Bu yazın Almanya'ya gidecek. Annem eşi ile birlikte (eşi alman vatandaşı bu arada) annem Almanya'ya gittiği zaman beni yanına almak istiyor. Beni nasıl yanına alabilir? Alabilir mi? Veya aradan bir süre geçtikten sonra mı alabilir merak ediyorum. (Üvey babamda gelmemi istiyor.).

Annem eşi ile birlikte (eşi alman vatandaşı bu arada) annem Almanya'ya gittiği zaman beni yanına almak istiyor.
Sizsiz gideceğini pek düşünmüyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir Anne, çocuğunu bırakıp farklı bir ülkeye gider mi? Tabi iş güç sahibi bir yetişkin olduysanız orası ayrı tabi.

Sizsiz gideceğini pek düşünmüyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir anne, çocuğunu bırakıp farklı bir ülkeye gider mi? Tabii iş güç sahibi bir yetişkin olduysanız orası ayrı tabii.

Şu an üvey annem ve babamla birlikte Elazığ'da yaşıyorum o nedenle sordum 3 yıl önce annem ve babamın ayrılmasından dolayı üstelik annemin maddi durumunun iyi olmamasından kaynaklı babam ile gitmek zorunda kaldım evladını kimse bırakmak istemez.
Eğer annen alman vatandaşıysa hemen alabilir seni.

Eşi vatandaş annem vatandaş değil maalesef.
Şu an 17 bu yaz 18.

Bu arada şu an lise sonum geç doğmamdan kaynaklı 17'yim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı