İşte ülkenin en büyük sorunu bence eğitimsizlik.Kagit ustunde universite mezunu.![]()
Bu arada durumumuz çokta kötü değil bizden kötü olanlar vardır diyordum tepkilere bakınca nasıl bir şekilde yaşadığımı anladım. :/
İşte ülkenin en büyük sorunu bence eğitimsizlik.Kagit ustunde universite mezunu.![]()
Nafaka olmayacak mı?O nasıl bir mantık? Kesin boşansınlar hocam. Böyle hayat mı olur?
Dedenizin tepkisi ne oldu?İşte ülkenin en büyük sorunu bence eğitimsizlik.
Bu arada durumumuz çokta kötü değil bizden kötü olanlar vardır diyordum tepkilere bakınca nasıl bir şekilde yaşadığımı anladım. :/
Babası hasta değil mi? Nafaka kararı vermez diye düşünüyorum mahkeme.Nafaka olmayacak mı?
Umarım onu bile almaya çalışmaz. Şu an oturduğumuz evi 20-25 yıl önce tanışmalarından birkaç yıl önce aldı babam. Sonra babam birkaç yıl önce ağır borç altındayken haciz gelmesin diye annemin üzerine yapıldı. Eğer eve dönmesse umarım evi bize verir hiç sanmıyorum ama. En azından yaşamamıza izin verir ne diyelim. Hele hele evi satarsa direk batarız.Nafaka olmayacak mı?
Dedemin ne alaka? Duymamıştır daha.Dedenizin tepkisi ne oldu?
İşte o çok sıkıntı hocam. Oğlunun cüzdanından para alan, her fırsatta kaçmaya çalışan kadından her şey beklenir.Umarım onu bile almaya çalışmaz. Şu an oturduğumuz evi 20-25 yıl önce tanışmalarından birkaç yıl önce aldı babam. Sonra babam birkaç yıl önce ağır borç altındayken haciz gelmesin diye annemin üzerine yapıldı. Eğer eve dönmesse umarım evi bize verir hiç sanmıyorum ama. En azından yaşamamıza izin verir ne diyelim. Hele hele evi satarsa direk batarız.
Evi bize vermesini geçtim umarım satmaz veya bizi dışarı atmaz. Giderken 1+0 veya 1+1 ev tutarım diyordu teyzemle.İşte o çok sıkıntı hocam. Oğlunun cüzdanından para alan, her fırsatta kaçmaya çalışan kadından her şey beklenir.
İşe bak. Hukuktan pek anlamam ama babanızın hasta olduğuna dair hastane raporları vardır illa ki. Babanızın gelir durumunu gösteren bir belge ve sizin velayetiniz babanız olursa nafaka istemez mahkeme diye düşünüyorum.Evi bize vermesini geçtim umarım satmaz veya bizi dışarı atmaz. Giderken 1+0 veya 1+1 ev tutarım diyordu teyzemle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.