Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum ama dayanamadım o anda.

Dışardaydı yeni geldi.

Zaten babamla hep iyi geçinirdim/geçiniyorum. beni hayatımda hep destekleyen tek kişi.

Bak babana her zaman destek çık baban yasliysa huzur evine ver sende kendini calistir calis ve babani tekrardan eve al. Anne ile olan irtibati kesmek istiyorsan direk çocuk subeye gidip onla yasamak istemedigini soyle babanla yasamak istedigini soyle babanin evi yoksa seni yurda verirler haberin olsun. Annen sana kiymet vermiyor saygi gostermiyor insan yerine koymuyorsa o anne değildir. Genede kimseye yumruk atma yoksa bende haketmiş derdim. Baban ve sen calisin ve yeni bir yere tasinin borcunhz yoksa kira 1500 yeter 2 kisi ikinizde asgari calissaniz +5k para fazlasiyla yeter kendine güven annene guvenme şu saatden sonra.
Öyle oluyor zaten. Teyzemle annem babama borç yapıyorsun diye birkaç sene önce bütün kredi kartlarını kapattırdı sadece VakıfBank'ı açık bırakmıştı banka kartı orada diye. Yine boşanma aşamasına geldiklerinde teyzemler yüzündendi.

Babani destekledigini bilmesem yurda git derim.
 
Arkadaşlar eğer annenize sizi 9 ay karnında taşıdı diye saygı duyuyorsanız yanlış yaparsınız. Saygı sonradan kazanılır. Hak etmeyene de vermezsin. Bu kadar basit.
 
@Yiğit KAMURAY anlattıklarına göre annen cidden çok kötü biriymiş, bana sorarsan o kadar yılın acısını çıkarmak için attığın yumruk karşındaki annen olsa bile ne iyi ne kötü bir tepkiydi. Babanla sana büyük sabır diliyorum, çok üzüldüm cidden :(

O hahaha emojisi atan 3 tane IQ'sü geri seviye insanları takma derim, dışarıdan bakıldığı zaman pek belli olmasa da Technopat'ta çok var bu tarz her konuya troll gözüyle bakan garip tipler.
Yine de ne olursa olsun bir kadına yumruk atmamanız daha doğru olur.
Ben bu tarz şeylere çok sinirlenen biriyim, aynı durumu yaşasaydım nasıl bir psikoloji içerisinde olacağımı düşünemiyorum bile. Karşımdaki kişinin kim olduğuna bakmadan ben de o tarz bir şey yapardım sanırım.
Bilmiyorum da yazdıklarına göre annenle teyzem benim gözüm de hayatta yer verilmemesi gereken kişi modeli. Babanıza yaptıkları cidden şeref, onur ve gurur kırıcı şeyler. Şahsen böyle bir annem olsun istemez. Alındıysan ya da seni üzdüysem yazdıklarım hakkında özür dilerim.
Katılıyorum, ailenle barış diyenlere ise katılmıyorum. Birisi benim hayatımı olumsuz etkiliyorsa ailemden biri bile olsa hayatımdan silerim o kişiyi.
Bazı insanlar sadece şiddetle uslanıyor. Şahsi fikrim anne, baba, kardeş, eş, dost vs. demeden bir kişi gerçekten suratına güzel bir yumruk hak ediyorsa, vurulur. O yüzden vurmanıza bir şey demiyorum aksine bir kez vurduğunuz için bile sizi tebrik etmek lazım ben ikisinin de kemiklerini kırardım orada. Bu durumda babanızın yanında olun, ona destek çıkın o da size destek çıkar. Aileyi barıştırmak gibi bir hataya da düşmeyin, bu yaşadığınız şey normal ve geri döndürülebilir bir şey değil.
Haklısın ama böyle düşününce de büyüklerine karşı saygısız ahlaksız biri olarak anılıyoruz toplum içerisinde :(
Hiçbir şart ve koşulda annene el kaldırmak gibi bir hakkın yok. Kesinlikle git özür dile bir şekilde gönlünü almaya çalış. Annenle teyzen arasındaki muhabbet seni ilgilendirmez.
Bir oyun düşün, iki tane seçenek var. Birisi aşırı iyi seçenekken diğeri aşırı kötü bir seçenek, senin de burada söylediğin çözümün sonunda çok kötü şeyler olabilir. Bu ailenin barışıp huzur içinde yaşayabileceğine inanıyor musun cidden? Akıl var mantık var.
 
Son düzenleme:
Annene yumruk hatarak ne yazık ki haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Kadınların sinsi tuzagıdır bu. Kadın kocasını falan aldatır. Senelerce adam karısına bakar bir dönem fakir düşer kadın hemen senelerce kocası bakmamış gibi triplere girip adamı delirtir falan. Böyle binbir türlü pislik yapan kadına bir kere vurdun mu sosyal medyada hele insanlar direk seni linç eder. Kadına bu yüzden ne olursa olsun el kaldırmayın.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Senin adına üzüldüm ancak hayat devam ediyor, umarım daha güzel günlerin olur.
Benim tavsiyem kitap okuman yönünde, kitap bildiğimiz gibi ufku açar, hayal dünyasını geliştirip kaliteli hale getirir.
Elon Musk'un Güney Afrika'lı olup orada 17 yaşına kadar yaşadığını biliyor muydun?
Bu çocuk günde 10 saat kitap okuyordu ilkokul yaşlarında ve şimdi hedefleri için aldığı kararlar ve yapmaya çalıştıkları ortada.
Belki de kitap okuyorsundur ama yine de kafanı rahatlaması için bir tavsiye de bulundum.
 
Öncelikle geçmiş olsun. Senin adına üzüldüm ancak hayat devam ediyor, umarım daha güzel günlerin olur.
Benim tavsiyem kitap okuman yönünde, kitap bildiğimiz gibi ufku açar, hayal dünyasını geliştirip kaliteli hale getirir.
Elon Musk'un Güney Afrika'lı olup orada 17 yaşına kadar yaşadığını biliyor muydun?
Bu çocuk günde 10 saat kitap okuyordu ilkokul yaşlarında ve şimdi hedefleri için aldığı kararlar ve yapmaya çalıştıkları ortada.
Belki de kitap okuyorsundur ama yine de kafanı rahatlaması için bir tavsiye de bulundum.
Zaten severek yaptığım bir aktivitedir kitap okumak. Ayrıca Elon Musk'ın Güney Afrikalı olduğunu ve orada büyüdüğünü de biliyordum. ^^

Teşekkürler tavsiyen için yine de. ^^
 
Dostum baban niye yalvarıyor? Asıl annenin yalvarması gerek ha bir de teyzeni uzak tut o evden. Fark etmişsindir ikisi de birbirini pohpohluyor ve olan eşlere ve çocuklara oluyor.
En büyük anne savunma bahanesidir işte şu cümle, olur olmadık yerde tartışmayı kaybetmek üzereyken son anda söylüyorlar ya şu cümleyi deli oluyorum...
Utanmasa seni doğurdum diyerek eşyalarına haciz getirecek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı