Annem ile babam boşanmak istiyor

efeyumak

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2021
Mesajlar
448
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Annem ile babam ara sıra kavga ederken işte boşanmak isterlerdi. Annem hava almak için dısarı cıkardı vb. bunların o sinirle söyledklerini biliyordum. Babamın durumları cok iyi sayılmaz bu aralar hep bize işte dikkatlı harcama yapın der onda bir sıkıntı yok. Ama annem öyle degil annem kendine bir şey almaz nadir görürüm ama her gün markete gider örnek, dün alısveriş yaparlar annem sonraki gün markete gider ve yüksek bir limit gelir babam ne kadar söylese annem durmuyor ve işte pahalı falan diyor. Bunu biliyorum babam bu konularda uzak pahalı falan dinlemez ve bugün annem yine bir harcama yapmıs ve bu sefer babam boşanmak istedigini söyledi. Bu seferki şaka gibi durmuyor. Bana göre annem ile babamı boşandıklarında hayal edemiyorum boşandıklarında yapamazlar gibi geliyor annem calısmıyor babam calısıyor. Bir fikriniz var mı? Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babanın boşanacağını düşünmüyorum. Nafaka ödeme ihtimali yüksek çünkü. Durumu sıkışık birisi bu riski almaz diye düşünüyorum. Ayrıca böyle sebepten boşanmazlar, merak etme. Tabi olay senin anlattığın kadarsa.
 
Kanka iki kişi arasındaki mesele konuşup anlaşmaları lazım. İlişkiler böyledir. İş ciddiye binerse ıkisiyle de konuşursun. Çünkü bazen büyükler çocuk gibi oluyor o sıra çocukların büyük gibi davranıp olayı çözmesi lazım. Ama şu an erken gibi geliyor biraz bekle sonra baktın olmadı sorunlarını çözmek için konuş. Emin ol kanka bekle pişman olmazsın. Fazla da üzülme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı