Annem sanaldan sevgilimi takip ettiriyor

Reşit olana kadar mecburen ailesinin istediğini yapacak. Reşit olduktan sonra istediğini yapabilir.
Hacı ben kafayı yicem evde ne laf anlattiriyor ve bana 2 gün verdi 2 güne kadar görürsün kızın fotolarını dio yani kafam yandı valla ne diyeceğimi şaşırdım buraya da anlatmam doğru mu bilmiyorum ucu da bana değerse direk beni evden edecekmiş hem kendi uğraşıp beni uçurmaya çalışması garip cidden

Vay be. Hesabı kapatsın başka hesaba geçsin.
Kiza suan anlattim aileme anlaticam dedi anlatma dedim cikti suan ne yapacam ve dun gece evden atildim geri girdim yeniden aldi da ne olur inan hiç bilmiyorum

Bunlar sırf sanaldan sevgili yaptın diye olduysa annenin psikolojik sıkıntıları var galiba.
Evet sirf bunu yaptim diye boyle oldu kiz engelledi beni suan ama bunun bir arkadasi var ona yazdim kiza hesap verdim ordan bana yaz ordan yazisiriz dedim daha kiz dönmedi ne olacak hiç bilmiyorum

Evet sirf bunu yaptim diye boyle oldu kiz engelledi beni suan ama bunun bir arkadasi var ona yazdim kiza hesap verdim ordan bana yaz ordan yazisiriz dedim daha kiz dönmedi ne olacak hiç bilmiyorum
Oğlum kızı bir sal bir rahat bırak bu saatten sonra zaten barışmazsınız. Kız streslidir bir de peşine adam takmış kadının biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı