Annem ve babam boşanıyor ne yapmalıyım?

wexiss

Picopat
Bugün; annem, babamın telefonuna gelen mesajlara bakarken, babamın kendisini aldattığını öğrendi. Uzun kavgadan sonrası ayrıldılar. Henüz 15 yaşındayım şu an çok duygusalım açıkçası bu durumu yaşayan var mı hiç, gerçekten çok doluyum.

Bugün; annem, babamın telefonuna gelen mesajlara bakarken, babamın kendisini aldattığını öğrendi. Uzun kavgadan sonrası ayrıldılar. Henüz 15 yaşındayım şu an çok duygusalım açıkçası bu durumu yaşayan var mı hiç, gerçekten çok doluyum.
Aşağı yukarı 10 11 yaşlarımdayken daha da kötüsünü yaşadım merak etme illaha geçer. Tamamen geçmeyecek ama onu da bilesin.

Öncelikle geçmiş olsun, çok üzücü bir durum cidden. Annenle veya babanla duygularını ve korkularını paylaşmak, onların da senin nasıl hissettiğini anlamalarına yardımcı olabilir. Bu süreçte senin yanında olduklarını bilmek seni rahatlatabilir. Sabırlı ol ve bu süreçte duygularının değişebileceğini unutma. Boşta kalmamaya bak, hobi ve ilgi alanlarına yönel. Geçmiş olsun tekrardan.

Affedilmeyecek düzeyde bir aldatma mı bilmiyorum fakat babası gerçekten pişman olabilir. Terapist onların arasını tekrar yapabilir belki diye düşündüm. Bu arada evliler başkasına aşık olabilir.

Daha önce hiç evlenmedim dostum. Ama evli iken birine aşık oldu isen bu senin eşinden bunaldığın, artık onu eskisi kadar sevemediğin anlamına gelir. E böyle bir durumda onu aldatman değil, açık sözlü bir şekilde "ilişkimizi devam ettirmek istemiyorum" diyerek boşanabilirsin. Çocuğun gelişimi içinse ortak hareket edersiniz ve ona göre bir plan oluşturursunuz. He ondan sonra o aşık olduğun kadınla ne yaparsan yap, karını aldatmadan ayrıl da.

@wexiss dostum seni asla anlayamam. Allah düşmanımın başına vermesin. Sana verdiği acıtı hayal dahi edemem. Ama 3. bir gôz olarak yalnızca şunu söyleyebilirim: Yapabileceğin bir şey yok, kabullenmekten başka. Ok yaydan çıkmış artık. Artık şapkayı önüne koyup düşünmen lazım. Olanlar oldu bir kere, değiştiremezsin. Bu saatten sonra babana ve annene nasıl bir tavır takınacağını belirlemeli ama ne olursa olsun sakin kalmaya çalışmalısın. Evet bu söylediklerimin senim için ne kadar zor olduğunu asla anlayamam ancak benim de elimden ancak bu kadarı geliyor.

Geçmiş olsun dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı