Annem yeni monitörü camları sildiği bezle silmiş

Konu başlığı komik biliyorum.
Yeni aldığım MSI Optix MAG 241cv Curved monitörümü annem camları sildiği bezle silmiş. Gözlük mendiliyle silindiğini biliyorum. Çökmeden sildiğini iddia ediyor annem ahh annem ahh tozlu gördü monitörü tabii sizce bir şey olur mu? Monitörüm sanki eskiden daha mattı şimdi yandan bakınca ayna gibi yansıtıyor gibi hissediyorum. Paronayak da olmuş olabilirim.
Benim Annem de öyle bir kere klavyemi nasıl sildiyse bozulmuştu. :D Anneler toz görünce dayanamıyor. Canları sağolsun ne olcak.

Konu başlığı komik biliyorum.
Yeni aldığım MSI Optix MAG 241cv Curved monitörümü annem camları sildiği bezle silmiş. Gözlük mendiliyle silindiğini biliyorum. Çökmeden sildiğini iddia ediyor annem ahh annem ahh tozlu gördü monitörü tabii sizce bir şey olur mu? Monitörüm sanki eskiden daha mattı şimdi yandan bakınca ayna gibi yansıtıyor gibi hissediyorum. Paronayak da olmuş olabilirim.

Bir şey olmaz, cam beziyle sildiği için sorun olmaz. İçinde sıvı kalmadığı sürece monitör çalışmaya devam eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı