Anonymous çeviride trojan çıktı

Zenoxx

Hectopat
Daha fazla  

Metro exodux için sitelerini indirim giriş yapmamızı istiyorlar bunları yaptım ama sonradan baktım ki trojan hatası varç açıkçası ufak bir tırstım, bilgisayara format atmam lazım mı sizce? Trojanler silinir mi yoksa bu güvenlik amaçlı yaptıkları zararsız bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani mantıken bu normal bir şey değil mi? Çeviri yapıp parayla satan insanlara neden böyle muamele yapılıyor anlamıyorum. :D

Çünkü çeviri uzun yıllar boyunca gönüllü yapılan, forumlarda paylaşılan bir alt kültürdü. Kimse bunu ticarete dökmedi, ki bugüne kıyasla çok daha becerikli çevirmenler olmalarına rağmen.

Fakat hamdolsun yapay zeka gelecek ve oyun çevirilerini tekel olmaya çalışan paragözlerinden elinden alıp tekrar ait olduğu yere verecek, yani halka.

Yani mantıken bu normal bir şey değil mi? Çeviri yapıp parayla satan insanlara neden böyle muamele yapılıyor anlamıyorum. :D

Bu işlerin yapılacaksa gönüllü olarak yapılması taraftarıyım başkalarının oyununa altına metin ekleyerek aylık 70TL almaları bana kazık gibi geliyor ve çevirilerini parayla satan nadir çeviri sitelerinden birisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı