Anonymous Çeviri VirusTotal sonuçları

McAfee en rezil virüs koruma programıdır Windows'u bile virüs algılıyor arkadaşın attığı sonuçlarda hiç kaliteli bir anti virüs programı virüs algılamamış zaten.

Ondan false positive olma ihtimalini sordum emin değildim ama kaliteli bir antivirüs görememiş hepsi uyduruk Çin Anti-Virüs'leri

Umarım virüs değildir hocam, dikkat edin.

Format atayım desem simdi 2 disk e atmam lazım bir de driverları falan chipset setuplar falan bir de OneDrive belgeler desktop dahil her şeyi yedeklemiş silince de dosyalar gitiyor anlamadim ki ne yapsam.

Kesinlikle virüs.

Açmadim ki kanks hem madem virüs bu hiç mi algılamıyor sistem böyle trojan virüsleri o kadar büyük antimalware + çevrim dışı tarama bunlar boşa mı yapıldı o kadar.

Basit bir trojan. Verdiğiniz dosyaları VMware'de test ettim. Ve sistemde bulunan C:\Windows\system32\kernel32.dll dosyasını yamalamaya çalıştığını gördüm. Bu yamayı kontrol ettiğimde belirlenen dosya yolundaki dosya silindiğinde yeniden aynısını oluşturmaya çalıştığını gördüm. (Yani sen silsen de geri gelecek uygulama.) Sonra yüklenen oyunlardaki şifre ve chatte yazdıklarımı kaydettiğini ve http;//(Bir ip adresi. IP adresi yaymak sanırım suç) adresine bunu bir şifreli dosya içinde gönderdiğini gördüm. Önerim hiç uğraşmadan formatlaman. Formatlamadan sonra oyun ve google hesaplarının şifresini değiştirmen.

Zere diyor.

Basit bir trojan. Verdiğiniz dosyaları VMware'de test ettim. Ve sistemde bulunan C:\Windows\system32\kernel32.dll dosyasını yamalamaya çalıştığını gördüm. Bu yamayı kontrol ettiğimde belirlenen dosya yolundaki dosya silindiğinde yeniden aynısını oluşturmaya çalıştığını gördüm. (yani sen silsen de geri gelecek uygulama.) Sonra yüklenen oyunlardaki şifre ve chatte yazdıklarımı kaydettiğini ve HTTP;//(bir IP adresi. IP adresi yaymak sanırım suç) adresine bunu bir şifreli dosya içinde gönderdiğini gördüm. Önerim hiç uğraşmadan formatlaman. Formatlamadan sonra oyun ve Google hesaplarının şifresini değiştirmen.

Zere diyorum CMD açıp SFC scannow yazdığım da hep kernell32.dll dosyası cıkıyor duzelmıyor da bundan mı kaynaklı bir de PC açılırken arada bir fan sesleri aşırı coğalıyor CPU derecesi 88 falan cıkıyor ama kullanım cok az %1 2 3 yeniden kapatıp açıldığın da düzeliyor formatlasam düzelir mi?

Zere diyor.

Zere diyorum CMD açıp SFC scannow yazdığım da hep kernell32.dll dosyası cıkıyor duzelmıyor da bundan mı kaynaklı bir de PC açılırken arada bir fan sesleri aşırı coğalıyor CPU derecesi 88 falan cıkıyor ama kullanım cok az %1 2 3 yeniden kapatıp açıldığın da düzeliyor formatlasam düzelir mi?
Evet. sfc komutları, cihazınızı her zaman windows update kullanarak onarır. Sanırım windows update, virüs tarafından engelleniyor. Formatlamanız en iyi yol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı