Antalya Kepez için ISS önerisi

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yıllardır Türk Telekom'u kullanıyoruz 35 Mbps VDSL altyapı olduğundan kaynaklı ama bu yıl Türk Telekom'dan o kadar mutsuz kaldık ki abimle beraber ISS değişikliğine gitmek istiyoruz. Bundan kaynaklı Antalya için desteği sağlam bir ISS sağlayıcısı varsa çok güzel olur. Bir de oluyor mu bilmiyorum ancak bir arkadaşım 35Mbps altyapı olmasına rağmen 100 Mbps internet alıyor. Böyle bir şey varsa bende isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yıllardır Türk Telekom'u kullanıyoruz 35 Mbps VDSL altyapı olduğundan kaynaklı ama bu yıl Türk Telekom'dan o kadar mutsuz kaldık ki abimle beraber ISS değişikliğine gitmek istiyoruz. Bundan kaynaklı Antalya için desteği sağlam bir ISS sağlayıcısı varsa çok güzel olur. Bir de oluyor mu bilmiyorum ancak bir arkadaşım 35Mbps altyapı olmasına rağmen 100 Mbps internet alıyor. Böyle bir şey varsa bende isterim.

Merhaba, altyapı sorgulamayı en son ne zaman yaptın. Belki bir güncelleme gelmiş olabilir. ISS olarak Superonline olabilir, Antalyadaki evde halen kullanıyoruz sorun yaşadığımız zamanlarda çözüm süreçlerimiz rahat olmuştu. İstanbul'da Türknet kullanıyorum yine memnunum.

Merhaba, altyapı sorgulamayı en son ne zaman yaptın. Belki bir güncelleme gelmiş olabilir. ISS olarak Superonline olabilir, Antalyadaki evde halen kullanıyoruz sorun yaşadığımız zamanlarda çözüm süreçlerimiz rahat olmuştu. İstanbul'da Türknet kullanıyorum yine memnunum.
1-2 ay önce altyapı sorgulaması yapmıştım sadece vdsl altyapı destekliyordu daha sonrasında mahallenin etraflarında çalışmalar oldu ama fiber yada internet alakalı mı bilmiyorum

Selamlar,

Ben yaklaşık 14 senedir falan Kablonet kullanıyorum halihazırda da çok memnunum. Antalya'da servisleri de gayet iyi şekilde karşılıyorlar.

Hocam Kablonet'in internet sitesinden altyapı sorguladım 50Mbps diyor Netspeed'in altyapı sorgulamasını kontrol ettim 37 diyor kafam karıştı ne alaka diyecek olursanız internet hızı da çok önemli bizim için.

Dediğim gibi Kablonet'in sitesinde 50Mbps olan internet farklı sitelerde düşüyor Kablonet'e özel bir durum mu bu acaba?

Kendi alt yapısı var dediğim gibi Kablonet'in. Hız farkları bundan dolayı başka bir açıklaması yok. Sizin bildiğiniz gibi Turknet, Netspeed vb. ISS'ler ortak bir şekilde kiralayarak Turk Telekom alt yapısını kullanarak müşterilerine hizmet veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı