Benim berlittigim gibi daha ağır bir program.BitDefender sistemimi çok yoruyor ondan onu silmiştim ama onlada tarama yapmıştım temiz diyordu.
Ikisi de hafif AV'ler.ESET'in deneme sürümü bitsin Norton ve KasperSky kullanacağım ikiside sistemi yormaz değil mi ?
Onları kullanırım sonra.Benim berlittigim gibi daha ağır bir program.
Ikisi de hafif AV'ler.
Tam tarama yaptınız mı?RAT trojanı yedikten sonra sistemi formatlayıp Kaspersky aboneliği almıştım, virüslü dosyaları tarattım ama virüs bulamıyor sağlam diyor, kaynak siteyi de tarattım, yani hayır güvenilir değil ve hiçbir işe yaramıyorlar tamamen para tuzağı, dikkat ettikten sonra sisteminize hiçbir şey olmaz.
Format en temizi zaten.RAT trojanı yedikten sonra sistemi formatlayıp Kaspersky aboneliği almıştım, virüslü dosyaları tarattım ama virüs bulamıyor sağlam diyor, kaynak siteyi de tarattım, yani hayır güvenilir değil ve hiçbir işe yaramıyorlar tamamen para tuzağı, dikkat ettikten sonra sisteminize hiçbir şey olmaz.
Hocam başlığı görünce virüslere güvendiğinizi sandım, iyi ki moderatörler yanlış düzeltmiş
Güvenli tutar.
Tam tarama yaptınız mı?
Evet tam tarama yaptırdım, ek olarak birkaç programla daha tarattım ama hiçbir şey bulmuyorlar virüslü dosyalardan.
Hocam bu fazla anormal bir durum. Hele ki Kaspersky için. Kaspersky benim yaptığım virüsü de bulamamışti ama onu yeni yaptığım için olduğunu zannediyorum.Evet tam tarama yaptırdım, ek olarak birkaç programla daha tarattım ama hiçbir şey bulmuyorlar virüslü dosyalardan.
Hocam chip dergisinde 3 ay boyunca ESET var adamlar yılın sonuna kadar olacak dedilerESET'in deneme sürümü bitsin Norton ve KasperSky kullanacağım ikiside sistemi yormaz değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.